Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podle mého názoru je Vaše ohodnocení nastalé situace přesné a pravdivé R^

18 4
možnosti
KN

To si Zeman mohl odpustit. Bylo to zbytečné, nevhodné.

30 0
možnosti
PV

Nemohl si to odpustit, protože je to Zeman.:-/

2 0
možnosti
JP

Ještě něco o těch Ruských sportovcích, prosím sportovče.:-)

4 6
možnosti
MC

Souhlasím s Vámi, bylo to nemístné, až hrubé. Být panem Keblůžkem nenechal bych si to rozhodně líbit a zareagoval bych, protože si myslím, že není profesionalitou novináře si nechat vše líbit, a to ani pokud je to president. Ovšem i přes tuto hrubost či neomalenost je M. Zeman přijatelnější pro naši zemi na tuto funkci než by byl J. Drahoš.

10 8
možnosti
EB

Můžete mi konkrétně napsat, v čem je Zeman pro tuto zemi přínosnější než Drahoš? Co pro nás udělal, za posledních 5 - 10 let? A prosím bez těch faků jako je vítač migrantů a podobným blábolů 8-o

11 2
možnosti
JJ

Tak koukám,že ta nenávist vůči Zemanovi bude asi u některých blogerů věčná.Já s jeho vystupování taky nejsem občas nadšen,ale proč to hrotit?Pánové a dámy,myslíte si,že vaše nenávist pomůže k "zakopání příkopů mezi společnostmi lidí různého názoru" ?Houby,je to jen vaše osobní nenávist.Tak si ji užijte,jen nevím,k čemu vám to je.Karavana,na rozdíl od vás,jde dál.!!

19 18
možnosti
Foto

Tak poraďte panu Zemanovi, ať toho nechá, pane Jonáši.

18 4
možnosti
Foto

Lidé hloubku svého hlasu běžně mění podle situace (kdyby to nešlo, nemohli by přece zpívat). Nicméně zmínka o mutantovi byla přes čáru.

11 2
možnosti
JP

Paní Moudrá souhlasím, ale myslím, že s tou nenávistí se musí žít hrozně. Přitom jsme tu tak krátce.:-)

3 1
možnosti
SB

Mnoho věcí se mi na Zemanovi nelíbí a tohle je jedna z nich.

Ale raději mám prezidenta, který řekne českému novináři, že mluví jako mutant, než prezidenta, který by řekl bruselskému nebo berlínskému politikovi, že my ty migranty v rámci kvót přijmeme.

Zeman R^!

8 14
možnosti
Foto

Kde se pořád bere ta víra některých popletených občanů, že prezident rozhoduje o kvótách ?!

23 5
možnosti
FS

Ano, to byla skutečná ukázka toho, co si myslí pan prezident Zeman o dolních deseti milionech (s některými výjimkami). A což teprve u něj v soukromí, to musí být vodopád jiskrných názvů - skutečně noblesa hodná prezidentského úřadu pár minut po zvolení!!

10 5
možnosti
JP

No jen jestli se na vás pan Keblúšek neurazí.;-D

3 1
možnosti
JS

J98a37n 71S89v51a63t36e19k

2. 2. 2018 8:22

V ten inkriminovaný moment jsem měl pocit, že "organizátoři" měli připravené mikrofony pro novináře z jiných (štábu Miloše Zemana nakloněnějších) médií a že pan komentátor z ČT tím, že nepočkal na mikrofon (který by také ale nemusel dostat, protože pan prezident vyzval přítomné novináře k položení 3 otázek) a svou otázku přes hlučící přítomnou společnost zavolal bez mikrofonu, pana prezidenta a jeho spolupracovníky poněkud zaskočil a navíc tak při pokládání své otázky bez mikrofonu musel lidi kolem "překřičet" a došlo tak ke zvýšení frekvence jeho hlasu (během následného opakovaného položení otázky přes mikrofon bylo zřejmé, že hlas novináře z ČT je zcela normální /v celkem běžném frekvenčním rozsahu, který očekáváme u muže/ ).

Jenže tím, že novinář ČT "předběhl" jiné novináře, od kterých zřejmě pan prezident očekával dotazy, nemohlo se dostat na někoho z těch, kterým by asi pan prezident odpovídal raději. Takže (zřejmě) na oplátku se pokusil pan prezident svým přirovnáním hlasu novináře ČT k hlasu "mutanta" tak trochu shodit (někteří přítomní se tomu i dokonce zasmáli - ano, i smích jsem tam zaslechl) a "podařilo" se mu to (prezidentovi).

Přitom stačilo, aby pan prezident neutrálním hlasem řekl: "Promiňte, ale nerozuměl jsem vaší otázce. Mohl byste ji zopakovat a tentokrát přes mikrofon, prosím?"

A nikdo by pak nesoudil nikoho za nějaké urážení, nikdo by se nepozastavoval nad tím, že novinář ČT musel zopakovat na výzvu pana prezidenta svou otázku.

Jenže, jak už jsem napsal, dotaz novináře z ČT byl (zřejmě) jaksi navíc, takže následně došlo k tomu, k čemu došlo.

A nebo se mýlím a tento způsob mluvy pana prezidenta je zcela běžný. Otázkou je, co je lepší? - 1) Nelibost s nutností odpovídat na otázky novináře z veřejnoprávního média vedoucí a s tím spojená snaha takového novináře "shodit" poněkud nevhodným přirovnáním nebo 2) Způsob mluvy ("jak mi zobák narost") pana prezidenta obecně.

13 0
možnosti
ES

Ale my nechceme aby prezident takto mluvil bez vtipu a humoru,on není suchar my chceme humor pane Svatek.Ta Vaše věta je jak z počítače bez lidského vtipu.

1 2
možnosti
MK

Nezlobte se na mne, ale odvolili jsme před týdnem a myslím, že své si obě strany barikády již řekly. Tohle už začíná být trochu trapné.

11 5
možnosti
FS

Ale autor těch skvostných názvů v úřadu zůstává...

7 2
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,88
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.