Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Víc než mutant mě dorazilo Zemanovo diktátorské vyjádření v rozhovoru s Klausem, aby Pražská kavárna následujících pět let držela hubu. Tomu říkám "úcta" k voličům protikandidáta.:-/

16 1
možnosti
DP

On nemá úctu ani k těm svým, proč by ji měl mít k těm ostatním?

9 1
možnosti
PK

No a co, pěkně prosím? Šmíráci a vysoce vzdělaní akademičtí intoši, mohou prezidenta přímo urážet, vyštěkávat na něho v souvislosti s jeho věkem a zdravotním stavem (začasté vymyšleným), "půldoktoři" psychologové a psychiatři, přes monitor stanovovat hrůzné diagnozy? Nosit - (např. na Staroměsts. nám.) s jakousi lůzou vypreparovanou z řad "kulturní" fronty, na prkně nad svými hlavami, jako se při slavnostních akcích důstojně nosí ostatky Svatého Václava, kopici skybalum, a - umělecky uhnětenou do přípodoby prezidenta.... No, intošové a komedianti. Národa sůl. Ale sůl, národu sypaná do jeho kloubů.

2 10
možnosti
OS

Nyní jste vlastně předvedl jak je to vlastně s Vaší se slušností. Přeji Vám hezký den a pozor na žaludeční vředy.

9 1
možnosti

Možná to nemyslel jako urážku, ale zřejmě nemá rád ČT. Přesto si myslím, že toto s tím mutantem zapotřebí neměl. Chudák redaktor určitě si z něj přátelé dělali legraci, ale časem to přejde a jistě se tomu bude smát také. Miloš by měl ubrat a nedráždit novináře, musí počítat s tím, že oni mu to vrátí.

3 0
možnosti
VV

Dozajist. Jeho predchudce se take laskou k nim nevyznacoval. A vratili mu to zaberem kdy dela svemu jmenu cest a krade to plnici pero.

2 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

5 0
možnosti
VV

Pan president, ktery mluvi porad jaksi nejak jako dovnitr a krouti neustale hlavou jako sova ma nejvic co vycitat projev jineho.

7 2
možnosti
DB

I když tohle pan prezident skutečně zapotřebí nemá, vidím jiným pohledem, že naše žurnalistická scéna potřebuje kritiku ze všech stran..........skutečně je dost nekvalitní a to jako celek i jednotlivě.............bohužel.........stačí vyjít ze srovnání se žurnalisty z jiných řečových evropských kultur.......ne všichni jsou lepší než ti naši žurnalisté, ale proč se srovnávat s horšími? lepší je se učit od těch jednoznačně lepších........to pomáhá.a věděl to již Komenský......proč to neví naši žurnalisté???????

4 2
možnosti
OS

v podstatě máte pravdu i kdybychom vyměnili žurnalisty za pana prezidenta, byl by výsledek stejný vašeho příspěvku.

4 1
možnosti
TB

Další článek proti Zemanovi - úkol dne splněn :-) Ještě že Zeman existuje, jinak byste neměl co dělat, že? ;-)

5 15
možnosti
PT

P93e22t18r 96T37o27m86e46k

2. 2. 2018 10:51

Má to zapotřebí, tak jako každý nevychovaný hulvát.

12 5
možnosti
PB

P58e54t49r 96B13r39o70ž

2. 2. 2018 10:35

Já si pamatuju pana Zemana celou dobu, co je v politice. Od vtipného glosátora, hýřícím bonmoty, po současný, žalostný stav. Je sice hezké, že nyní hlásá názory, které se většině lidí líbí, ale když se chová, jak nejsprostší opilý hulvát, mé sympatie mít nemůže. Můžete mi dát třeba padesát mínusů, ale skutečnost, že naši zemi reprezentuje muž na konci svých fyzických a zejména mentálních sil, tím nezměníte.

31 7
možnosti
Foto

Fyzických ano, mentálních ne.

1 6
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,89
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.