Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I takto se da vyplakat a urazit volice protikandidata... tyto variace na rozvinuti jednoduche vety "Volici Zemana jsou hlupaci." jsou sice do urcite miry zabavne, ale hlavne asi spis smutne.

3 0
možnosti
RS

Ano, pane Želinský. Ale přiznejte si, že výhra Zemana je asi tak jediná věc, která vám v posledním roce dala pocit zadostiučinění. Cítíte se dobře a máte radost, že ti, které označujete za Pražskou kavárnu, cítí špatně. Vězte ale, že oni se ani teď necítí zdaleka tak špatně, jak špatně se vy cítíte od listopadu 1989 každý den po celých 24 hodin a každý z 365 dnů v roce.

2 1
možnosti
Foto

Proevropští liberálové si kopou další hrob. Ta strašná představa, že kdo volí Zemana, nechce euro, tvrdé jádro EU a muslimské uprchlíky je nezaměstnaný vesničan v exekuci s nižším vzděláním ze Sudet, kterému je to potřeba pouze pomalu vyložit je tragický omyl. Jak si vysvětlíte oba Klause, Alexandra Tomského, Bena Kurase, Petra Robejška a další? Jste přesvědčeni, že to co hlásáte je opravdu pokrok?

7 0
možnosti
AR

Nejsem a nehlásám to. Ale ti, co to dělají, štvou lidi i proti starším, rozumným druhům liberalismu a to mi vadí.

4 0
možnosti
Foto

Přečetl jsem , s většinou faktů souhlasil a /trochu/ s překvapením zjistil , že většina čtenářů blogu připouští charakteristiku volebního elektorátu MZ.

Lidská společnost jest od nepaměti krapet fragmentovaná . Pokrok x tradice , ...lovci x sběrači ......dělníci rozbíjející stroje, které jim berou práci. Netvrdím , že ta méně inovativní , status quo vyžadující část společnosti za svou neznalost může. Tvrdím ale , že doposud vždy v historii ta pokrokovější , vzdělanější elita ( nebojme se to tak nazvat) zvítězila , začalo se více lovit a méně sbírat , staré rozbité stroje byly nahrazeny modernějšími.

Tudíž : nač volit MZ ? Možná to tu ještě bude 5 let zatuchat. Leč "revolucionáři" 89 r. docházejí.......;-D

1 3
možnosti
Foto

Popsal jste to docela trefně, MZ nakonec skončí, postupně dojde k obměně generací a ta dnešní "pokrokvější elita" nakonec zvítězí, jenže pak se náhle ocitne na opačné straně barikády ani nebude vědět jak, bude tu jiné téma, ta původní skupina 52% se ztenčí na 48% a nahradí jí nová generace a tak stále dokola.

4 1
možnosti

Autorovi dporucuji precist si konkurecni blog https://zamboch.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=646621, ktery volby vysvetluje lepe a bez elitarstvi

2 0
možnosti

Souhlasim s tim, ze antizemanovci a "elita" se nedokaze vcitit do tech co Zemana voli a ze je ostrakizuje.

Nesouhlasim s tim, ze Zeman voli pouze ti, kteri jsou "mene inteligentni" a take nesouhlasim s tim, ze kazdy, kdo splnuje vase body je mene inteligenti (coz z clanku mimodek, i kdyz mozna nechtene vyplyva).

6 1
možnosti

dale jsou tam nektere nepresnosti napr. ze Milos Zeman je proti EU a NATO. Pritom chce spolecnou armadu EU a hadejte za ktereho premiera zeme do NATO vstoupila?

3 0
možnosti

Priznivci starych casu a Zemana jsou mene intelgintni, zadluzeni, kouri, jedi uzeniny, nerespetkuji prava ditete, nesolidarni s mensinami...

"nebyli schopni informovat o tom, co je zač Miloš Zeman, proč on sám na jejich zájmy kašle, proč jimi beztak i hluboce pohrdá, proč potřebujeme členství v EU a NATO, proč není problém přijmout pár tisíc uprchlíků dle našeho vlastního výběru"

... nic ve zlem, alen vubec nic jste nepochopil... nutit sem uprchliky po "peclivem vyberu" na Zapade a jeho vysledcich, to maji snad i ti zadluzeni, podle vas hloupi lide, vyssi inteligenci... pri nejhorsim zaziji osobni krach, ne trvalou zmenu vlastni zeme. A to NATO se v poslednich letech take hezky projevuje jako utocne uskupeni hajici zahranicni politiku USA, EU jako totalitni svazek narizujici veci, ktere muze tak maximalne federalni vlada.

4 0
možnosti
OP

Milej pane autore, jednu velepodstatnou věc jste nepostřehl. Pan Drahoš je jednoznačně nositelem zastaralých pravidel, zkostnatělého myšlení a velkého jáství. Takže vaše zamyšlení je sice zajímavé, ale pro tyto volby v ČR absolutně nesedí

5 0
možnosti
Foto

Začalo to dobře, analýza slábla a konec byl katastrofální, bohužel. Změny, které popisujete jako liberální a správné ve skutečnosti správné nejsou, jsou doopravdy nebezpečné a nejen proto, že se ti lidé jich bojí, ale protože naprosto popírají přírodní zákony. Uvědomuje si vůbec někdo z těch tzv. liberálů, že to co děláme nyní s tolerancí, sexualitou a genderem nás dozajista může vyhubit? Uvědomuje si někdo z těch lidí, že nejsme nad přírodou a pokud přirozeným výběrem usoudí, že jsme již přežitek a neschopni další existence, jednoduše nás smete a nahradí? Náznaků k tomu, že to pomalu začíná už máme dost...

6 1
možnosti
RE

Za minulého režimu a možná i obecně je vyšší IQ pro vydělávání peněz spíš přítěží.Dotyčný moc přemýšlí nad dopadem svého konání Za totality lidé hodně využívali(a zneužívali) potenciál "společných podniků" pro sebe. Bylo to poměrně jednoduché. Dnešní množství informací, které se valí odevšad, nutně vede k tomu, že se proti tomu mnozí obrní a mnozí to chtějí "napravit."

0 0
možnosti
Foto

Je to velmi manipulativní článek. Autor se zjevně cítí nadřazen, což ovšem nekomu kdo umí číst mezi řádky neunikne.

6 1
možnosti
  • Počet článků 211
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6414x
Expert na evropské právo (EU a EEA) a evropskou politiku. Odkaz na LinkedIn
Autor analýz o Blízkém Východě na Dedeníku - http://www.dedenik.cz

***


');
//-->

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-73590340-1', 'auto');
ga('send', 'pageview');