Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Musíme si uvědomit,

že zaběhnutý systém práce s uprchlíky, přináší práci a zisky pro mnoho firem a zejména pro mnoho dotovaných neziskovek a bohumilovných dobrovolnických organizací.

Těm samozřejmě nejde o zastavení uprchlického byznysu, ale o jeho stabilní ukotvení, protože zastavením migrace by ztratily důvod pro svoji existenci.

Chudák Evropa. Karma!

28 0
možnosti
SM

Kedy sa stane dôvodom na útek zo svojej vlasti obava zo spolužitia s importovanými masívnymi moslimskými komunitami? A kam bude možné utekať?

18 0
možnosti
VS

No, spràvnì vlastenci zvolì Ruskou federaci.

0 7
možnosti
Foto

!!!!!! mám pocit, že jsou jistá pravidla pro nadpis

3 12
možnosti
PT

P39e27t90r 54T73o75m75e62k

27. 1. 2018 12:06

A co je na něm špatně?

7 0
možnosti
DB

bohužel lidé toto nevidí...........oteplování se děje.a až se povede, že roztají všechny ledovce v Himálajích, tedy ty ledovce, které dávají pitnou vodu lidem v oblastech pod Himálajemi, tak se dá během několika málo dní do pohybu asi tak miliarda lidí, kteří prostě jen půjdou za vodou..........protože jak víte bez vody se žít nedá........a kam dojdou je otázka.......

6 2
možnosti
Foto

Oteplování a ochlazování se děje, co je lidstvo na světě. Bude se měnit a člověk s tím nic neudělá i kdyby se stavěl na zadní. Byla doba, kdy se u nás na Mostecku pěstovaly fíky a v okolí Mělníka melouny a v Praze byly vinice. Pak přišla změna vinice v Praze zmrzly, stejně tak fíky na Mostecku.

8 0
možnosti
JV

Tak to se můžeme těšit na Eskymáky ;-D

8 0
možnosti

Klimatický uprchlík, to je naprosto geniální idea. Ještě by se mohlo prchat před dnem nebo nocí ... Před prací a zodpovědností už se prchá masově.

38 0
možnosti
RP

Těžko se v EU obhajuje politický uprchlík před válkou třeba z Mali nebo Nigeru ..tak se to nazve jinak. Prostě EUROMED stále pokračuje..

17 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik