Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Drahošovci...?to je jako co?Kdo nevolí Zemana je nějaký Drahošovec?Tohle opravdu není fotbal.Vy si opravdu dovedete představit předčastně zestárlého a nemocného Zemana,jak s někým jedná...?To jste si opravdu nevšiml jak na tom je?Nulová energie a poslední zoufalá křeč.Nejde o to jak mluví,ale co mluví...do roka už bude uplně mimo,ale co,Mynář s Nejedlým ho jistě dobře zastoupí.A o to přece jde,jestli jste si nevšiml....

7 5
možnosti
Foto

Ten nemocný a zchátralý Zeman dokázal vrtícího se Drahoše po hodinu zasypávat soustředěnou palbou mediálními šrapnely.

7 6
možnosti
JB

J65a10n 23B26u53r97i11a78n

25. 1. 2018 9:34

Zásadní otázka - co nám skvělý rétor p. Zeman vyjednal na západě? Vůbec nic, protože se se západem odmítá (on či západ) bavit.

4 3
možnosti
Foto

Ono na Západě není už mnoho co vyjednávat, protože jsme jeho součástí.

A když si asi porovnáváte počet státnických setkání francouzského prezidenta s čínským s počtem jeho státnických střetnutí s prezidenty států střední Evropy, tak možná dojdete k zajímavým výsledkům.

4 4
možnosti
JS

Je hrozná škoda, že postoupil zrovna pan profesor, tak zase není pro ČR dobrá volba... ano může být sice "slušná" volba, ale jinak jsou obě špatné... :-(

3 0
možnosti
MK

Mě osobně se v prezidentských debatách líbil nejvíce asi Jiří Hynek.

Co se diskutérských schopností týče, tak pana Drahoše bych zařadil mezi ty nejslabší - což je na funkci prezidenta dost podstatný handikep.

6 1
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 935x
Idealista a maximalista snažící se o rozumný kontakt s pevnou zemí. Se zálibou v hledání efektivních řešení problémů všeho druhu a překonávání skutečných výzev a hranic vlastních možností. Mám za to, že k dosažení i těch největších životních cílů lze dojít efektivní, pohodovou cestou bez toho, aniž by byl človek nucen jednat v rozporu se svými zásadami. Jasně, ne každý den je posvícení, ale bez alespoň špetky toho neurčita by život byl asi pěkná nuda. Oblíbený citát: "„Největším štěstím člověka je, když může žít pro to, zač by byl ochoten zemřít." Honoré de Balzac.

Seznam rubrik