Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RE

U takhle malých to má opačný účinek. Máma kdysi připravovala ovoce v rumu. Brácha, kterému byly tehdy dva roky to objevil a snědl.(takový to podezřelý ticho, který najednou všechny zvedne) Pak "vytuhnul" a spal snad dva dny. Stal se "ortodoxním" abstinentem:)

1 0
možnosti
Foto

Naštěstí v tak raném věku chytil jenom jednou. Jinak Romane bacha, pro caparty je to na rozdíl od nás fakt nebezpečné.

1 0
možnosti
Foto

mám ověřeno a nevidím na tom nic xtra závadného...zvláštností je, že syn ve svých třiceti po této dlouhodobé terapii už pivo vůbec nepije:-)...no když to vezmu zpět...už jako klučina jsem otci upíjel pěnu, zvláště pak, když mě poslal do konvičky pro pivo do hospody a v pozdějších dobách, kdy mi ještě nebylo 18 jsem si pár průserů ve smyslu nalévání nezletilým užil...až po nabytí plnoletosti všechny problémy s nalejváním zmizely.:-)

1 0
možnosti
Foto

Jaroníre, mimina v kočárku půllitr neunesou, aby mohla upíjet pěnu;-)

0 0
možnosti
JZ

vy jste po babičce zdělil názory? A nějaký svůj vlastní názor, proč by měla být ta příhoda s pivem donebevolající nezodpovědnost, nemáte?

0 0
možnosti
Foto

Zkuste si přečíst názor odborníků na působení alkoholu na mozek dítěte do dvou let a uvidíte, jestli se bude shodovat s tím vaším,

1 0
možnosti
Foto

zvykne si na tu chuť, postupně bude přibývat množství...:-(R^

3 0
možnosti
Foto

Akorát by mohlo krapet počkat:-P

0 0
možnosti
JS

Jeníčku, můj strýc dával každému svému dítěti od pěti let věku do panákové skleničky trošku červeného vína po nedělním obědě - ani jedno z dětí nemá problémy s játrem ani s alkoholem :-) strýc původem z Moravy a každé ráno jeho tatík si hrknul trošku slivovičky a bylo mu pětadevadesát, když zemřel - do těch 95 jezdil na kole do kostela každou neděli :-)

P.S.: uklidnění šprčka tímto způsobem, mi též připadá ne úplně v richtiku...

2 0
možnosti
Foto

U dospělého tatíka je to v rychtyku, u děcek se v názoru neshodneme;-)

1 0
možnosti