Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zbytečný a trapný blog.

Schopný člověk se dokáže vypracovat od nuly, neschopný k tomu potřebuje Prognostický ústav a celou partaj (ČSSD).

Rv

20 15
možnosti
Foto

;-D Tu partaj vytáhl na vrchol, aby jej pak pár jidášů podtrhlo a prodalo post konkurenci:-P A to UBOHÉ klišé o prognostic. ústavu si odpustte. Pracoval v této ,,sekci" pod AV(!), a to až po sametu, než byl přizván(!) do politiky:-P I Dr ahoš by to měl vědět, v AV je dodnes v archivu i ,,pár" bm uloženoR^

5 7
možnosti
Foto

Pan Drahoš má za sebou bohatý profesní život jak doma tak i v zahraničí. Pan Zeman má za sebou bohatý politický život v české politice 90tých let do dneška. Jak kvalitní ta politika byla, to nechám na zvážení nás zůčastněných.

Pan Drahoš je manuálně zručný, Zeman měl problémy i s tím rýčem a konví, když symbolicky sázel strom. Sám o sobě (pan Zeman) prohlašuje, že je nesportovec. (Mimo běžkaření a raftingu)

Pokud by pan Zeman předvedl podobný tanec dervišů jako pan Drahoš, bylo by po volbách.

Pan Drahoš – voják, základní vojenská služba, pan Zeman nevoják – modrá knížka.

13 7
možnosti
Foto

Ten tanec dervišů je až signifikantní;-D

3 6
možnosti
LC

Jedno se ale uznat musí. Kalousek má při výběru maskotů šťastnou ruku.

17 2
možnosti
MT

Čtu si tyhle blogy v naději na nějaký neotřelý pohled, ale asi už bylo řešeno vše. A je nutné to opakovat do strhnutí.

2 0
možnosti
RC

"Rozhodují o něm novináři a předvolební průzkumy" :

Tak o tom bych silně pochyboval. Tady v Izraeli v r. 2015 též předpovídali prohru Likudu a vyhrál, všichni si pamatují zvolení D.Trumpa amer.prezidentem atd.. Též podle "průzkumů" by prohráli, ale nakonec vyhráli volby.

Už Veleba vysvětlil, kdo financuje Zemanovi billboardy například, pokud na během toho pořadu tvrdil, že financování těch billboardů je čisté?

6 1
možnosti
Foto

Zase to strašení imigranty. Na nic jiného se nezmůžete. Rv

6 6
možnosti
LB

Další recyklovaný blog na stejné omleté téma. Jaké zkušenosti z politiky měl třeba Donald Trump, než se stal prezidentem světové mocnosti? A to není v dějinách Spojených států první prezident, který za sebou neměl kariéru politika.

A co další? Vysmívaný herec Ronald Reagan, Andrej Kiska či Václav Havel... anebo voják Ludvík Svoboda?

Co si lze myslet o člověku, který si udělal přednost z neznalosti předsedy Akademie věd, jehož Václav Klaus ocenil medailí za zásluhy o stát v oblasti vědy?

Kolik lidí asi tak v roce 1918 znalo T.G. Masaryka?

15 6
možnosti
LC

Že vy jste neznala Svobodu, či Havla se ani nedivím. Ale o tom, co bylo za TGM, než se stal prezidentem, byste si mohla alespoň něco přečíst.

2 2
možnosti
Foto

Proč by se u všech všudy měl presidentem republiky stát člověk, kterého ještě před pár lety skoro nikdo nezal.? Protože podle toho jak se vyjadřuje není hulvát, nemá touhu své protivníky urážet, není většinou pod parou, nepoužívá slova kun.... svi... a hlavně nebylo zjištěno, že lže a není podprován ruskou firmou Lukoil, není obklopen lidmi s vazbami na Rusko a Čínu.

16 10
možnosti
Foto

;-D A nevíte, jací lidé byli ti, co požádali Dr ahoše, aby kandidoval, jaká mají propojení a vazby a na koho8-o?:-P Z osmy antizemanů vysublimovalo sedm, jeden zůstal:-P

5 4
možnosti
Foto

;-) Segment na trhu. Snaha vytlačit staré zboží novým. Klasika. I politika je byznys, ba až dtto.Ostatní zajistí správné PíÁr. Nakonec i to praktikovali, i nadále praktikují kde jací šmejdi;-D

4 3
možnosti
JB

J58a65n 22B10u37r20d20a

22. 1. 2018 16:50

"Kdyby Výzvy vědců nebylo, museli bychom si ji vymyslet."

10 5
možnosti
SB

Kdyby Výzvy vědců nebylo, možná bych Drahoše volil i já.

Takhle ani náhodou.

"Kdyby výzvy vědců nebylo".... Ale ona je.

6 6
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3230x
Jsem technicky vzdělaný vysokoškolák se zájmem o dějiny a svět. Občas mě napadají zajímavé myšlenky, o které bych se chtěl podělit se svým okolím.

 

Seznam rubrik