Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Miloš Zeman: od prezidenta k nule...

7 3
možnosti
MR

Vážený pane blogere, pokud jste si neráčil všimnout jaký kus cesty a kterým směrem vykonala tato země od dob voleb v roce 2013, pak Vám musím s lítostí sdělit, že mi jako prezident stačí člověk, který nelže a chová se slušně. V roce 2013 jsem od prezidenta očekával víc pravda, ale v sobotu budu rád, jestli se někdo takový na Hrad přestěhuje. Hodně štěstí při Vašich politicko-filozofických úvahách.

9 7
možnosti
MS

Zkusil jsem si přečíst váš článek. Děkuji. Příště to už neudělám. Rv

7 5
možnosti
Foto

Ten Kalousek asi bude úplně nejvyšší kápo mafie v zemi a dost možná i v celé Evropě, jinak si nedovedu vysvětli to, že má prsty úplně ve všem špatném co se tady za posledních 30 let událo a i v tom co se zdá být dobré, jen je to maskovaný komplot, který řídí v pozadí za úplně jiným vyšším cílem ještě většího zla. Být věřící, tak bych musel připustit, že Kalousek je sám Ďábel.

8 3
možnosti
JD

J94a54n 50D12r31t21i25n88a

23. 1. 2018 12:12

Asi by se dalo s lecsims souhlasit. Ale docela me upoutalo tohle (citace z Vaseho blogu):

Jiří Drahoš se domnívá, že občané České republiky jsou natolik hloupí, že není možné je nechat rozhodovat o záležitostech celostátního významu.

Jasne, lide v Cesku jsou chytri a referendum je nejlepsi zpusob jak neco rozhodnout.

a naproti tomu tohle (opet citace z blogu):

Voliči volí podle toho, co říkají průzkumy. A tím vytvoří výsledek voleb, který průzkum předpověděl. Je to uzavřený kruh, z něhož není cesta. O presidentovi nerozhodují voliči. Rozhodují o něm novináři a předvolební průzkumy.

Jasne, lide v Cesku jsou naprosti hlupaci a nepouzivaji vlastni rozum, rozhoduji se podle nejakych pochybnych pruzkumu.

Neprotirecite si trochu? Nebylo by dobre (nez neco napisete) trosku utridit myslenky ?

14 3
možnosti
BG

To Zemanovi voliči obvykle dělají. Ani neví o tom, že si protiřečí. Hlavně, že na něj něco našli.

A s tím referendem souhlasím. Češi nejsou mentálně vyzrálí na to, aby mohli o závažných věcech rozhodovat pomocí referenda.

0 1
možnosti
JO

Tak tyhle myšlenky se moc nepovedly. Máte tam něco dalšího?

3 0
možnosti
DP

Nevim, co dela "technicky vzdelany vysokoskolak", ale musim Vas ubezpecit, ze rizeni AV neznamena byt nulou. To spise Zeman byl v odkladisti na prognostaku. Obecne by jsem se pod takovou snuskou blbosti vysokoskolskym diplomem moc nechlubil. Dela to ostudu.

13 6
možnosti
VK

Nevím sice, jak tu nulu autor myslel, já ji ale vnímám jako nulu politickou, tedy politického začátečníka, a tím pan Drahoš nesporně pořád je. Jen naprostý ignorant by si mohl myslet, že předseda Akademie věd je nula ve smyslu neschopný, nevzdělaný a zbytečný člověk.. jo, a ještě by si to tak mohl vyložit nechápavý fanatik.

8 0
možnosti
IM

I35v32a26n 52M46i17n56á40ř

23. 1. 2018 10:30

Na rozdíl od Zemana, bude Drahoš pouhým užitečným sluhou - korektních multikulturních vůdců v Bruselu. Pokud by nás - postihlo jeho vítězství ve volbách, dostaví se velmi rychlé vystřízlivění.

21 9
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3230x
Jsem technicky vzdělaný vysokoškolák se zájmem o dějiny a svět. Občas mě napadají zajímavé myšlenky, o které bych se chtěl podělit se svým okolím.

 

Seznam rubrik