Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kecy pražské kavárny. Drahoš je podpantofelník a ten se neubrání nejen vlastní ženě, ale ani Merkelové, natož muslimským alfasamcům. Mohamed dobře věděl, jak mužům zajistist obranu proti dominantním ženám. O Macronovi voděném podobně dominantní starší ženou pokračuje v destrukci vlastního státu. Poslední alfasamci ve vrcholné evrpopské politice jsou Orbán a Zeman.

6 8
možnosti
KB

Proč budu volit Zemana?

U Zemana jsem si jistý, že je mu celkem jedno, co si o něm myslí v "Bruselu", Berlíně či Paříži, nebo co si o něm myslí akademická obec.

Drahošovi to jedno nebude, bude chtít do té party patřit. Hlavně že s nimi bude sedět u jednoho stolu. Do toho, co se bude nosit na stůl sice nebude moci mluvit, ale alespoň že byl mezi pozvanými. Víc než nějaký zájem občanů ho bude zajímat, co si o něm myslí akademická obec. Vždycky to bude víc pan profesor než politik, proto ho bude vždy nejvíce zajímat, co si o něm myslí (obrazně řečeno) kolegové na fakultě.

5 7
možnosti
Foto

Drahoš se stal navíc předním reprezentantem restitučního bloku.

2 2
možnosti
OF

Bohužel je to pravda, Zeman silně připomíná hospodského kverulanta, který, když se napije, začíná napadat sousedy u stolu. Bývá agresivní, přemoudřelý, je negativistický. Možná je to projev depresivní poruchy, stejně jako celoživotní ̈

abusus alkoholu.:-(

7 2
možnosti
Foto

Nikdo netvrdí že Zeman je abstinent. On svoji pozici budoval právě na konzumaci alkoholu v lidovych vrstvách, když v roce 1996 dělal s autobusem Zemák volební kampaň.

Kdyby jeho závislost na alkoholu byla tak příšerná jak vyprávějí jeho političtí nepřátelé pak by se vůbec nemohl dožít dnešních dnů. A pokud by přece jen žil, tak by měl zcela vypitý mozek.

A zrovna včera večer jsme se mohli přesvědčit že mu to pálí na 110%

Tak co s tím pane kolego? To že Zemana nechcete Je zcela legitimní. Ale Ta argumentace...

4 3
možnosti
Foto

My jsme s ČLR podepsali dohodu o strategickém partnerství a její součástí bylo, respektujeme její územní integritu. Fakt je ten, že Herman si v rozporu s touto dohodou začal dělat vlastní zahraniční politiku. A pokud vám čínský velvyslanec položí dotaz, zda se cítíme být ještě touto dohodou vázáni, tak nějak musíte reagovat.

Co se týče slov o učení se o stabilizaci společenského řádu, tak tato slova lze interpretovat různě. I když ten řád chcete rozbořit, tak musíte vědět, co ho drží pohromadě.

Jinak řečeno, kdo chce psa býti, hůl si vždy najde.

3 4
možnosti
MM

Žádnou dohodu s ČLR jsme nepodepsali.

Podepsali jsme společné prohlášení, které nemá charakter mezinárodní smlouvy.

1 0
možnosti
Foto

Legenda o Peroutkovi je falešná jako ostatně mnoho jiných Legend.

Peroutka neodešel úderem 15 března 1939 do ilegality nýbrž nadále pracoval a psal. Možná chtěl psát jinak a asi by to uměl jenomže vzhledem k okolnostem musel psát tak jak psal.

Součásti legendy je také tvrzení že za článek hitlerovým 50 narozeninám byl internován v koncentračním táboře

Tak to ovšem vůbec nebylo. Byl internován spolu s dalšími českými intelektuály po vypuknutí druhé světové války.

Zeman si možná špatně pamatoval titulek článku ale Peroutku to charakterizoval naprosto přesně

1 5
možnosti
Foto

Mimoto ho vůbec nijak nedehonestoval, Peroutka zkrátka zakolísal pod tlakem, který na něj byl zvenčí činěn fašistickými novináři. A začal přemýšlet, co dal, co ještě lze obhájit. To vůbec nesnižuje jeho velikost.

1 0
možnosti
PK

Ano říká se že změna je život, jen někdy bývá taky změna k horšímu. Nechtěl bych se dožit stavby minaretů a situace srovnatelné ve Švédsku a západní Evropě a to se klidně může stát,bo pan D. je v politice absolutní začátečník a tak jeho kroky bude někdo řídit, kdo, pražská intelektuální kavárna, bože smiluj se.;-O

2 5
možnosti
Foto

Ale no tak, minarety jsou zástupný problém. Každý věřící má právo na to uctívat svého Boha v důstojných podmínkách.

1 1
možnosti
  • Počet článků 4819
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal