Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IN

Pozoruhodná bude i poslední debata - duel na ČT ve čtvrtek, povede interview snad Světlana Witowská. Paní Drahošová se prořekla, že televize ČT je víc nakloněna jejímu manželovi, ale nesmí to dát znát. Rey Koranteng byl docela útočný, ale prezident mu to vzápětí vrátil.

2 1
možnosti
IM

I49v20o 89M90u78s91i36l

21. 1. 2018 23:24

Mnoho lidí se těší na čtvrteční duel na ČT , ale když si pan prezident řekne , že

pan Drahoš nepřišel dvakrát na TV setkání , tak když snad také jedenkrát ve čtvrtek také nepřijde, budou vzájemné absence ve vysílání pro něj pořád nižší.

0 0
možnosti
SN

:-)......Díval jsem se na to bez dechu, velmi solidně vedená debata. Moravec by se měl poučit, jak to dělají konkurenční televize! Moc se mi to líbílo. Už se těším na skutečný duel !R^R^R^

5 0
možnosti
ED

Právě jsem to dohlédl- Velký Miloš si namazal Raye na chleba. Nebyla odpověď s níž bych nesouhlasil. A lepší bylo, že tam byl dotazován jen sám. Uvítal bych i podobný rozhovor se stejnými otázkami s druhým kandidátem. Ale ty duely můžou být ještě veselé, ne? Zvlášť když Dr. bude furt opakovat (už jsem to od něj slyšel nejmíŇ šestkrát, že Z. říká: "jen blbec nemění své názory". A to je taky pravda, ne?

6 1
možnosti

ochranka tv novu důkladně prohlédla a útok maloprsé nahatice prý nehrozí.

3 1
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik