Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^myslím že se to dalo čekat

1 0
možnosti
Foto

Brexit? I z toho se vylížou, ale na ulicích potkáte větší hrozbu pro Brity i celou Evropu! Neustále tam přibývají, berou dávky a nějaká práce je jim ukradená! Kdo je naučí pracovat? Dosud z velké většiny neznají jazyk hostitelů-podívejte se na nějaké video, jsou jich plné ulice. Nedivme se, když doma v arabské zemi pracovali jen v průměru 27 minut denně, potom po této namáhavé práci odpočívali a pili kávu! Kolik je v kterékoliv arabské zemi nějaký výrobní podnik, který využívá jejich technologii? Žádný! Ani jejich vzdělání nebude přínosem pro Evropu. Navíc přinesli Šariu, která zajistí budoucnost Evropy? Odpovězte si sami.

5 3
možnosti

P66e25t48r 25J65í46l24e66k

22. 1. 2018 7:15

Kde jste vzal těch 27 minut? Vy jste zřejmě nikdy v žádné jejich zemi nebyl ....

1 0
možnosti
Foto

EU je skvělá myšlenka, kterou uvádějí do života mizerní politici. Odchod V.B. je měl varovat. Bohužel se to nestalo a v Bruselu místo trámu v oku svém, stále jen upozorňují na třísky v očích jiných.

10 0
možnosti

Sezimovo usti pane Bicero rozhodne neni Brusel.

1 4
možnosti

Brexit je stále šance pro svéprávnost Britů i pro EU, která nutně potřebuje změny, a proto doufám, že ho Britové neodvolají

5 1
možnosti
Foto

Brexit je dílo Nigele Farage a podobných pomatenců. Samozřejmě ti by sami nic nezvládli, ale dokázali zmanipulovat dost balíků pro svůj hloupý záměr. Jak byl hloupý se ukázalo když jim to vyšlo! A co udělal Farag po svém vítězství? Stáhl ocas a zdrhl od odpovednosti, hrdina. Tak to bývá u všech tlučhubů a že my jich tady máme! Nejhorší je, že nejhůře to vždy odnesou ti naivní a hloupí balíci.

7 9
možnosti

Je dobré besedovat s lidmi, kteří odněkud reálně přicházejí. U mne to jenom prohlubuje rozpolcenost pohledu na EU. Na straně jedné příznivě plujeme z výhod členství, 80% exportu, bereme více peněz - než-li vkládáme. Na straně druhé Dotace, jako určitá pupeční šňůra ochotného lasa, do kterého stále lezeme + ostuda k tomu. Nenormální situace trhu - např. potraviny - Západ zemědělec si vydobyl tak masivní podporu, že náš se může udřít a stejně není schopen konkurence ! Tak mu přidáme - Francouz podpálí svou pneumatiku ... Nepochopitelnost politiky přistěhovalců - tak si jej pozvěte, ale proč nás otravujete ? Kamarád, majitel CK cestuje. Pak říká - Ta proměna Západu je neuvěřitelná ! Běžnému Němci je v podstatě země ukradena - Francouz zase žije v permanentní válce - viz Hollande, jako osvědčený pohřební řečník - Země v trvalé pohotovosti. Pohyb Anglie je zřejmý, nechuť odchodu roste, nicméně stále je to velmoc, přežije ... Nám - její prachy v příspěvcích budou chybět + klasický spojenec ... :-)

2 1
možnosti

Čekal jsem, že napíšete o nějakých osobních zážitcích, když píšete,ž e vám přijel synovec.

A vy zatím píšete jen o kursu libry a o stěhování bank.

Na to jste potřeboval synovce? Kurs libry je každý den zveřejněn v novinách i na internetu.

To je stejné, jako kdybych po volbách jel za někým do zahraničí a on potom do blogu napsal, že přijel jeho český známý Slávek a že mu řekl, že volby vyhrál Zeman (nebo Drahoš, podle toho, kdo je v reálu vyhraje).

To jsou věci, kvůli kterým člověk nepotřebuje žádného synovce nebo žádného kamaráda Slávka. To jsou věci, které se nornální člověk dozví i z denního tisku.

8 1
možnosti

To máte pravdu. Na druhou stranu je to jen na pár řádků, tak jsem snad tolik nezdržoval.

2 0
možnosti
Foto

Kdyby jich tolik netiskli, tak by Libra tak rychle neklesala.

1 0
možnosti

Nejen banky, ale i automobilky a jejich subdodavatele. na odchodu bank jednoznacne vydelava FfM, kam se uz stehuji u tech subdodavateli jednoznacne Irsko, kdyz bude ceska vlada chytre jednat, muze na tom vydelat i CR. Ovsem pri nejiste situaci v Cr na tom zrejme hlavne vydela Slovensko, kam se z cech uz ted stehuji nektere nemecke firmy.

2 1
možnosti
  • Počet článků 420
  • Celková karma 17,90
  • Průměrná čtenost 522x
Žiji v Ostravě, povoláním hutník, narozen 1943, katolík - dost důvodu pro to, abyste mne nečetli.