Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jiří, zdravím Vás a karmuji.

David Rath je ukázkovým příkladem deprivantství, ten bude tvrdit cokoli, co je mu momentálně k výhodě a současně totéž zapře, pokud se to ukáže jako opak. Pojme svědomí, čest, morálka atd, jsou mu zcela nepochopitelné.

Jeho inklinace k Andreji Babišovi bude nejspíše genetického rázu.

2 0
možnosti
Foto

Také zdravím, Tomáši, a nemohu než souhlasit.

0 0
možnosti

Vybral jste si malé ryby.Kdyby Rath nenarazil v parlamentu, tak hrabe dál.

Těch dobrodruhů bylo v politice daleko více, ale byli jaksi asertivní.

1 0
možnosti

Narazil, byly shrnuty důkazy a byl obviněn. To je v pořádku! Nebo ne? No, v morálce me too je možné vše.

1 0
možnosti
Foto

R^oba jsou jasným přikladem chyceného zloděje, který poukazuje na jiné s křikem-chyťte zloděje-navíc Babiš s tím svým "všici kradů" byl upřímný a nikdy netvrdil, že on je výjimkou která nekrade:-)

3 0
možnosti
Foto

:-)I mně to přijde zcela jasné, ale blog Davida Ratha, ve kterém vytváří představu, že žijeme v zemi politických procesů, je skandální.

1 0
možnosti

K14a64r91e36l 36B78o15k

21. 1. 2018 19:27

Velice dobře zpracováno. Karma.R^

1 0
možnosti

Pane Turnere. Dobry clanek. Pridavam nastin reseni proti vymluvam pana Ratha, pana Babise i dalsich. Je to prevzani z jine zeme. (mozna je to minus). Vsak pracuje bez chyb. Zde je ten nastin bez detailu.

Vysledky setreni policie a kvalita dukazu v kazdem pripade, by mela byt prozkoumana specialni skupinou (soudcu a prokuratoru v poctu peti) o kvalite dukazu a tim rici o moznosti dokonaleho soudniho procesu. (anglicke jmeno teto skupiny je "Grand Jury"). Pri dostatku dukazu, prokuratura poda zalobu a treti pilir moci zacne uradovat. Pri nedostatku dukazu policie muze pokracovat ve vysetrovani. Tato skupina je nezavisla. Tento system vsak v CR nezname. Proto soudni pre jsou tak zdlouhave a je mnoho diskuzi kolem nich..

1 0
možnosti

doufám, že dojde i k prošetření zákona o legálním daňovém úniku u jednokorunových dluhopisů via Kalousek.

1 1
možnosti
Foto

Karma.Babiš a Rath jsou naproste stejní,oba se vydávají za "obět mafie", nasazují si trnovou korunou mučedníku a hrají nevinné oběti "vykonstruovaných politických procesu"...jejich lhaní je naprosto sprostě drzé a Rath dokázal ve své době přesvědčí,že v krabici od vína bylo skutečně víno.Proti jasným faktum naprosto hloupé lži,které jim jejichzaslepení příznivci s chutí baští...kdo si dnes ještě vzpomene jaký byl Rath "největší bojovník proti korupci" a kolik lidí mu to věřilo....

4 0
možnosti
Foto

Všemu bych věřil, ale tomu, že URNA měla těsně před zásahem náhodou školení čirou náhodou, tak to ve mně vyvolává jisté pochybnosti spolu s a) nadšením katolíků, u nichž zatčení Ratha vyvolalo exaltované nadšení; b) existencí utajované katolické buňky přilepené na URNU; c) výbuchy nenávisti Knižáka.

1 1
možnosti
Foto

1) Platí, že Rathův proces není dosud pravomocně rozhodnut v odvolací instanci.

2) Na rozdíl od ostatních dejme tomu skrytých kauz kauza Čapí hnízdo byla veřejně známá už před vstupem Babiše do politiky se všemi relevantními fakty. Takže tady spíše něco zanedbaly orgány činné v trestním řízení, respektive ROP Severozápad.

3 3
možnosti

1. Není. A i kdyby snad nebyl Rath odsouzen (kašpařina ála odposlechy je možná), soudný člověk i tak ví.

2. Zbytečné něco psát. Vy vědět nechcete. Již pod mnohými bloky jsme se mnozí snažili Vás poučit. Je to marné, ja to marné, .... Neboť prostě Babiš vinen není. (Nebo je a to "spíše" je v poslední větě omylem? Věta má přesně znít - vedle podvodu Babiše také něco zanedbaly...)

0 0
možnosti