Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J18a90r11a 73R32a39n48k

22. 1. 2018 19:55

Teprve ted8-o?

Prave obchody se satstvem maji vzdy papirove tasky.

0 0
možnosti

Nemůžu souhlasit. Stále většina z nich plastové tašky s logem..

0 0
možnosti
Foto

J44a59n46a 50M29a61j35o42v53á

21. 1. 2018 20:47

Chcete igelitku za pět korun? Ne, klidne mi to zabalte do nějakého papíru...

2 0
možnosti
Foto

Ale mi tak velke papiry nemame. A ani uz to do neho neumime balit a zavazat provazkem.

1 2
možnosti

Ne par moudrych v bruselu pani Semecka, ale predni ekologove celeho sveta. Zrejme jste jeste v zivote nevidela ty vyplavene tasky na pobrezi oceanu, a zvirata uhynula v dusledku tohoto.

V USA uz v padesatych letech davaly supermarkety zbozi zakaznikum do papirovych pytlu. Zeme zakladajicich clenu EU uz vic nez 20 let propaguji lnene tasky, kterese bud behem par let v zemi rozlozi, ale hlavne se daji vicekrat pouzit, nez se odhodi.

To jen jisti novi clenove tohoto spolecenstvi si mysli, ze jsou svetovi, kdyz cpou nakup do "igelitu"

2 1
možnosti

Pane Vokoune, nejdříve si pečlivě přečtěte celý článek, než ho hned začnete kritizovat. Váš názor Vám neberu, ale odpuste to, že jsem neviděla ty pobřeží oceánu a uhynulá zvířata..? O tom přeci já právě zde píšu.

3 0
možnosti
Foto

Jen díky tomu, že zde částečně funguje kapitalismus můžete psát články o jeho špatnostech. Při tom to byl právě kapitalismus, který vytáhl miliony lidí z chudoby.

2 0
možnosti

Pani Semecka. Nebudu hodnotit vas clanek. Jen mala pripominka. V Evrope se vse zidi prikazem. DIKTAT. Zde za morem, kde "igelitky" jsou zdarma, se TLACI na vyrobce, vymenit dnesni "igelitky" za nove, ktere se po case rozpadnou jako sacky papirove. Zde se hledi na zakaznika bez byrokratu, kteri jen otravuji nas zivot.

2 0
možnosti
Foto

Me vadi baleni mensich veci do velkych plastovych blistru aby sly povesit na hacek v obchode. A ten blistr je jeste oblepeny papirem s navodem.

1 0
možnosti

I to by se dalo resit jinak. Ale jak k tomu obchodniky primet. A navic rozebrat takovy blistr je pomalu problem jako vyjmout toho jezka z klece.

3 0
možnosti

Souhlasím s vámi, igelitové tašky jsou svinstvo!

Ale podobné svinstvo je, když nakoupíme oblečení za deset tisíc a mám k tomu zaplatit igelitku! Kdysi by mi to zabalili do papíru a ještě převázali barevným provázkem!

Ale v pohodě, nosím s sebou hadrovou tašku! A věřte, že na sobě měla úplně jiné logo, než bylo to obchodu, kde jsem nakoupila.

3 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 830x
Jsem studentka Univerzity Karlovy. Zajímám se politiku a celkové dění okolo nás. Každý týden chci zkusit napsat i jen třeba kratičký sloupek o tom, co mě zaujalo. Tak uvidíme, jestli se v tom najdete i vy...

Seznam rubrik