Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Kdyby to bylo jen ve stopách komunistické cenzury ... vlastně, tím to vždycky začíná.

2 0
možnosti
MC

Ano kráčí.R^Bruselský establishment je pevně rozhodnut uskutečnit svůj ideál centrálně řízené Evropy, jejíž politický režim se zdá být jakousi novodobou směsí korporativistické diktatury a socialistického vysávání.

Příčinou totality však není nějaká mimořádná schopnost po moci lačnících politiků manipulovat masy. Skutečnou příčinou je sebeobětní morálka a kolektivistické myšlení drtivé většiny nás Evropanů. Je to myšlení, které individuální racionální zájem o svůj vlastní život a sledování racionálního vlastního prospěchu považuje za morálně vadné. Dle této mentality je ušlechtilé starat se především o druhé, nikoli o sebe. Ideálem této morálky je trpět pro blaho a soudržnost kolektivu a nechat se okrádat ve veřejném zájmu. Generovat zisk je podle tohoto myšlení přinejmenším mravně podezřelé a neregulovaná odvětví jsou otevřeným zdrojem zla a diskriminace spotřebitele. Evropská politika směřující k ustanovení diktatury se nese právě na vlně těchto morálních postojů.

2 0
možnosti
IB

I36v63o 14B83o73u91š93e

21. 1. 2018 14:15

Přečetl jste si tu směrnici vůbec?

0 1
možnosti
MP

víte co je to chuilling effect ?

0 0
možnosti
SN

:-)......Německo válku prohrálo......miliony mrtvých, Francie nás zradila, co chcete od těch dvou čekat? Poroučet Evropě je v jejich genech ! Jen se ohněte, pokloňte a hlavně....neprotestujte !! R^R^R^

4 0
možnosti
VV

Ano, Rusko valku vyhralo, desetimiliony mrtvych, dalsi desetimiliony mrtvych bez valky v hladomorech a chteli bypPoroučet Evropě je to v jejich genech.

Jen se ohněte a pokloňte jako v roce 1968.

0 0
možnosti
PV

Az to dorazi k nam, tak to budou mit urady hody. Praskacu mezi nami zije azaz.

5 0
možnosti
ZV

Z16u51z18a51n41a 19V89a75s12s

21. 1. 2018 12:13

S cenzúrou nie je možné v žiadnom prípade súhlasiť. Ja ale prikladám jedno veľké ALE: ani jedinú sociálnu sieť som nikdy nepoužila a nemám dojem, že by som bola o čokoľvek ukrátená. Keď je teda cenzúra problém, čo bezpochyby je, očakávala by som hromadné rušenie účtov na soc.sieťach. Keďže sa nič také nedeje, zdá sa, že cenzúra je OK.

0 2
možnosti
LJ

Nemyslíte ,že to je začátek jako podle Orwella 1984? A bude hůř.

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS