Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

R^ začetl jsem se a něco mi to připomnělo a pak bylo jasno.:-)

1 0
možnosti
Foto

Díváme se na krasobruslení, divím se, že zatím není nic slyšet o volbě prezidenta. Tady sněží rovně dolů, takže žádné kam vítr tam plášť. Zdravíme!R^:-)R^:-)

1 0
možnosti
TG

R^ a 2.R^ za přílohu....:-)

2 0
možnosti
MB

V práci jsme měli problém s technologií, vše marné. Přizvali fakt borce, nějaký p., Fober. Já, se kolem něj motal v očekávání mistra Hanuše - někam strčí ruku a zázračných chvatem ... On sdělil - Nemohu se rozhodnout ! Doma jej kritizuji a otec mne plísní ! Synu, oproti tobě, který vidíš 1 řešení, on jich má 10. A za každým rozhodnutím, vidí dalších 5 dopadů - tedy hledá to optimum. (Tenkráte jsem se dožral nad bláboly). Ten p. Fober - to fakt vyřešil ! (Já padl na dupu). Od té doby, pužívám bonmot - Stojím pevně za tímto názorem ... Já netvrdím, že je správný - Já ale tvrdím, že je můj ! Dejte sem jiný - jinou alternativu řešení, pokud seznám - Uznám, je lepší ! Vezmu jej za svůj, protože nejde o to, mít pravdu, jde o to, aby se věci hnuly, fungovaly ... Pak tvrdím,. MIloš Zeman - je pro mne minulost ! ... :-)

1 0
možnosti
Foto

,,Synu, oproti tobě, který vidíš 1 řešení, on jich má 10. A za každým rozhodnutím, vidí dalších 5 dopadů - tedy hledá to optimum."R^ A o tom to je. O všech MOŽNÝCH řešeních. A proto já tvrdím, že o M.Z. je onen Vámi zmíněný ,,citát/předpoklad" znám. U jeho protikandidáta nikoli;-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS