Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Článek postrádá věcnost. V podstatě se jedná o velmi emotivní výlev týkající se

především EU. Osoba pana Drahoše, figuruje pouze jako jakýsi hromosvod

těchto emocí.

8 3
možnosti
AS

A78l78e18š 27S56z91a64b54ó

21. 1. 2018 8:59

Nejsem ani novinář ani politolog a přiznávám jsem člověk a mám tudíž emoce. Máte plnou pravdu popsal jsem jen svoje pocity a svůj pohled. Provinil jsem se něčím?

7 0
možnosti
Foto

Drahoš nemá podle Vás "názor většiny národa"....?Jaký je to názor?Přes 80 procent lidí nevolilo ani komunisty ani komerčního nacionalistu Okamuru.Má to snad znamenat,že komunisté a Okamura vyjadřují nějaký většinový názor,jiný než ostatní...?Okamura sice "mluví za celý národ";-),na ty hloupé plky jste se dal nachytat....?

9 4
možnosti
AS

A24l24e75š 70S71z40a26b70ó

21. 1. 2018 8:46

Kdyby tomu tak bylo, tak by Drahoš vyhrál v prvním kole a nebylo by co řešit. Někdo mě tu označil za Okamurovce ........no docela jsem se zasmál.

Nyní ale k tomu názoru většiny.

Pokud Drahoš řekne, že je třeba více peněz na vědu, tak ano bude s ním mám dojem většina lidí souhlasit.

Co se týká názoru na rychlé přijmutí eura nebo migrační otázky, tak tam to zřejmě většina nebude.

5 0
možnosti
AS

A92l23e79š 34S37z54a32b49ó

21. 1. 2018 7:49

Pane Sobotko přesně takovéto výlevy jsem čekal. Chci Vám říci jen několik faktů. Zřejmě jste nedočetl a nebo záměrně přehlédl, že jsem nevolič Zemana. Takže to Vaše nařčení mého vyznání lásky k Zemanovi kulhá již na začátku.

Nehodnotil jsem Zemana ale Drahoše a jeho okolí a jen jsem popsal situaci svým pohledem. Pražská kavárna funguje již přes 100 let a dříve se tam scházeli opravdu mnozí obrozenci ať to byli umělci, politici nebo jiní vážení lidé ale vždy to byli především hlavně vlastenci, což o dnešní kavárně říci nelze. Kavárny byli vždy centry umění a elit.

Rozhodně jsem nevypsal všechny lidi co kdy nějak urazili prezidenta ale jen lidi, kteří mají mluvu mnohem vulgárnější a rozhodně jsem neoznačil všechny voliče Drahoše za kavárenské, protože by to nebyla pravda.

Zanálepkoval jste mě do 4. cenové skupiny a zaláskovaného zemanovce, Vězte tedy, že do hospody tohoto označení zajdu cca 6x za rok. Mnohem častěji jsem právě v té kavárně kde si vychutnám opravdu dobrou kávu.

Stejně jako nemusím Drahoše nemusím z jiných důvodů Zemana ale to už by ten blog byl opravdu moc dlouhý. Jak píšete právě jsem se probudil a z mého pohledu na věc se nic nezměnilo ani po Vašich invektivech k mé osobě.

Hlavně jsem popsal jen to co vidím, poslouchám a vnímám. Je to jen můj názor a nestydím se za něj a snad se za rozdílné názory nebudeme jednou opět věšet.

14 0
možnosti
Foto

Tak fajn, teď dle vašeho vyjádření, očekávám stejný blog, plný vašich dojmů o Zemanovi. Nechte potom prosím na nás, ať zhodnotíme komu fandíte.

0 5
možnosti
Foto

To je jen snuška přihlouplých hospodských žvástu...argumentace nulová.To ovšem u okamurovce není takové překvapení.Do party "odborníku",které si sebou Okamura přitáhl do parlamentu by jste dobře zapadl....

8 14
možnosti
LB

Autor blogu nemůže volit Drahoše mj. proto, že si "nechal poslat témata a otázky o tom, o čem bude debata se Zemanem".

Je standardní praxí, že lidé, kteří jsou zváni do televize, dopředu znají okruh témat, k nimž se budou před kamerami vyjadřovat. (Zdůrazňuji témata, nikoliv konkrétní otázky, ale kdo přesně ví, o čem Drahoš jednal?) A je úplně jedno, jestli jde o politiky, novináře, experty atp.

Je patrné, že Zemanův fanklub moc munice nemá, když musí vymýšlet takové pitomosti.

Na druhé straně chápu, že autora blogu nikdo nikdy do televize nepozval, takže nemůže vědět, jak to chodí... Dehonestovat a urážet jiné lidi zvládne i absolvent zvláštní školy...

8 13
možnosti
FS

Pane Szabo, zkraťte to, tohle není popis Drahoše, to je vaše vyznání ze strašné (až zhoubné) lásky k panu prezidentovi!! Všechno ostatní jsou z velké části překroucené "ovčáčkoviny", prostě kecy. Vy nechcete vidět tu horu lží, urážek a ponížení, kterými pan Zeman častuje okoli, politické soupeře ale i obyčejné lidi (v poslední době zejména prostřednictvím nastrčeného poskoka, který prý mluví jen za sebe). Ovčáček prý vynalezl výraz pro odpůrce svého chlebodárce a to "pražská kavárna" a tam automaticky nasypete všechny, kdo se kdy vyjádřili negativně o panu Zemanovi, i když nemají s panem Drahošem nic společného. Např. já, minule jsem volil pana Zemana, po jeho 5 létech "prezidentování" toho lituji, nemám jej rád a hned jsem "pražská kavárna" i když jsem prostý člověk a v kavárně jsem nebyl asi čtyřicet let. No taky asi musí existovat i opak, tedy název pro zamilované až k zbláznění do pana prezidenta (protože nevidí jeho chyby), tedy "bufet 4. cenové skupiny" - zřejmě tam patříte. Volte si koho chcete, ale zkuste se probudit....

11 16
možnosti
Foto

Drahoše nemají rády ani ukrajinské krásky, ty milují pouze Zemana až tak, že u toho křičí.

4 1
možnosti
VK

Velmi vtipný komentář :) toto je ukázka vytříbené politické satiry, máte plus :)

2 1
možnosti
OK

O42t31a 49K64i48n63c

21. 1. 2018 2:21

Samozřejmě je vaše právo volit kandidáta podle vašeho rozhodnutí, to vám nikdo nebere. Na druhé straně proti panu Drahošovi ve svém blogu píšete vaše domněnky, které jsou pouze vašim subjektivním názorem. Rozesmál jste mě vaším citátem, že před vědcem prezidentem varoval už Havel a věděl proč.

11 4
možnosti
VK

Politický názor je vpodstatě vždy emotivní záležitost. Cíl je prakticky stejný, cest k cíli je několik a volba cesty není otázka faktů, ale emotivní volby - když to zkrátím, mezi zodpovědností jedince a sociálním státem. Obojí funguje, a příkladů najdeme nemálo, ale každému jedinci vyhovuje jiný systém.

Jinak pan Havel před vědcem varoval, ovšem jestli věděl proč, to netuším, to se mi dohledat nepodařilo.

1 1
možnosti
JB

J96a94n 91B85u68r80d32a

21. 1. 2018 1:38

Chybí tam něco s Bruselem a neomarxisty. Takto jsem se nemohl doopravdy spravedlivě rozhořčit :-(

11 4
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2706x
jeden z mnoha

Seznam rubrik