Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Dorotíku já is uděla analýzu hned před minulými volbami když se chválil, že zemani jsou silní protože oni si na rozdíl od knížat ženy brali násilím, další byla když dělal na reportérku aligátora, když se opilý účastnil slavnostních ceremonialů, když opakovaně byl vulární, když štval proti svým oponentům, když prohlašoval nesmysly , že po 27 roku kouření neškodí, že nějaký ten panáček denně je v pořádku, když jmenoval kancléřem člověka bez prověrky, když na oficialní jednání místo velvyslanců chodí zástupce Lukoilu.....Definitivní tečku do analýzy Zemana bylo když se učil stabilizaci společnosti v Číně a jako jediný z EU dělá "kamarádšofty" s Putinem co svým vojákům na dovolenou poskytuje i těžkou vojenskou techniku.

Problém pro naši republiku je i to, že podobně si jeho působení vyhodnotili i naši zásadní političtí a obchodní partneři a se zemanem se prostě odmítají bavit, nikam ho nezvou a mají ho spíš za kašpara než za státníka

Pokud se týká zdravotního stavu tak mě by bylo celkem jedno kdyby byl na vozíku, ale vadí mi když o sobě prohlašuje jak je zdravý a silný přitom není schopen ani chůze ani odemknout klenoty...

Pokud se týká pana Drahoše-nevím jak úspěšným bude prezidentem, zda kolem sebe bude mít problematické lidi,...Co vím zcela jistě je, že horší než u Zemana to nebude, naši partneři se s ním bavit budou a člověk nebude muset zakazovat "chovat se jako prezident".

Takže ano pokud si vyhodnotíme působení Zemana tak bych proti němu volil prakticky i toho rumburaka jak bylo zmíňěno pokud se nemýlím Klausem mladším.

8 7
možnosti
VD

Radku,

a já jsem v tom blogu psal přesně o tom, pro koho je který z kandidátů asi vhodný (samozřejmě, je to jen takové zamyšlení).

Takže, už se nerozhořčuj nad "mírou debility českého národa" a počkej si. Je docela možné, že se skutečně i dočkáš. V Čechách je totiž možné všechno.

A asi skutečně platí, že národ má takové představitele, jaké si zaslouží.

:-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik