Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Slečna" Youtuberka je značně naivní a neméně domýšlivá než naši novináři, včele s těmi co píší pro MF Dnes, Akutálně, Novinky, HN a jiné mediání plátky.

Moc sedmé velmoci je dnes už rozplizlá, včetně té desáté, protože chybí silná názorová skupina a všechno jsou to jen "Partičky" z Primy a Na stojáka z HBO...

P.S.: Příště si s tím článkem dejte víc práce,, ať to není jen pustá reklama na nějuakou youtuberku. - Vezmu-li, že toto napsala profesionálka, je to ostuda.

4 0
možnosti
Foto

K43a96r34e26l 72M63á81d21l21e

20. 1. 2018 14:50

Také jsem z toho článku voľaký zmätený, ale spíš v souvislosti s tím, že zrovna tato konkrétní autorka ironizuje (oprávněně) někoho, kdo je na její straně, čili proti Zemanovi. Zároveň poukazuje na to, jakou vypovídající hodnotu mají všechny ty cvičné "studentské volby" na středních školách.

4 0
možnosti
VV

Jen bych vam panove rad pripomel, ze to byli prave studenti, kteri se odvazili v osmactyricatem demonstrovat proti komunistickemu puci, ze to byli studenti kteri nejdele vzdorovali komunistun v dvetasedesatem, a ze nebyt studentu v devetaosmdesatem, asi byste dodnes volili poslance narodni fronty a presidenta clena KSC.

1 0
možnosti
Foto

K35a30r15e16l 11M90á50d66l88e

20. 1. 2018 17:57

Ve Vámi uváděných příkladech se jednalo o vysokoškolské studenty, v článku a v mém komentáři o středoškolské studenty. A v tom listopadu 1989 byli studenti využiti pro nějakou vyšší hru. Kdyby nedopadl listopad, odehrálo by se něco podle stejného scénáře v lednu 1990 na dalším Palachově týdnu, takže tak jako tak bychom NF a KSČ dnes nevolili.

6 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 14,17
  • Průměrná čtenost 2325x
Novinářka a spisovatelka je reportérkou časopisu National Geographic, píše také pro MF Dnes a iDNES, Neviditelného psa, čte své fejetony v ČRo. Vydala deset knih. Jako žákyně spisovatele vede vlastní kurzy tvůrčí Psaní podle Lustiga, učí v Akademii ČTK, na Fakultě umění a designu v Plzni. Práce jejích studentů i další informace o kurzech najdete na: www.psanipodlelustiga.cz.

 

 

Seznam rubrik