Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K tomu Rusku myslel AB tunel na exportní banku.

1 0
možnosti
Foto

Každý ,,důsledek" má své příčiny. Vždy! I v KAUZE N/N, např., bylo ,,cosi" jiného. Snaha o jeho odstranění ze scény jeho vlastními souputníky. Ovšem nikoli z jedné partaje. Potřebovali jej nahradit. To jim ovšem mistrovsky zhatil M.Z.. Ne každý politic. deal vždy uspěje, občas zasáhne i vyšší moc;-)

0 0
možnosti
ED

Chtěli bychom toho my, prostí lidí, zřejmě asi moc. Tři druhy moci ve státě na sobě nezávislé - dobře! Chceme nezávislost soudní moci - dobře! I vrchní st. zástupce pan Zeman - vypadá dobře. Uvidíme, jak se dále vybarví - snad dobře. Snad. Asi u něj by si měl podloženě p. B. stěžovat, a neříkat jako premiér (i když mu neskonale fandím) slova o mafii, že. Ale zase když jsou soudci plně nezávislí a to mají být - může se některý sem tam stát na někom závislým - a to je průser. Poráti a podobná individua volají na ministra spravedlnosti z ANO - to je Vaše práce. Není. On praví: "A co s tím mám dělat? Nemohu vstupovat do otevřených kauz!" A to je pravda. Přidám něco ze široka: Ďábel se skrývá v detailu. 3 příklady: 1/ Novináři: dokonce v MfD původně Babišovo impérium: "Poslanci: OLAF hovoří o podvodu". Ne: ve skutečnosti - to bylo po prvním čtení jeho zprávy - jen pirát Michálek a Kalousek. Tedy ne poslanci! Ale jen dva (pro mne podivní) poslanci, že... 2/ Zeman dá 2. pokus když sežene Babiš 101 poslanců. Ne: ve skutečnosti řekl: ne když sežene 101 poslanců, ale AŽ a to je rozdíl - to může a bude nějakou tu dobu ještě trvata do té doby bude vládnout (i při případném Drahošovi, který doufám zvolen nebude), 3/ Novináři: Vždyť ani ministr vnitra Metnar nedovolil policajtovi Komárkovi sdělit utajené věci před im. a mand. komisí. Já říkám: Podívejte se na korektnost ministra ze strany ANO, který, ač by tím určitě mohl pomoci svému šéfovi B. - nedal souhlas k odtajnění. To by si zasloužilo velkou pochvalu - i když já bych byl radší, kdyby onen pan K. (který se mi vizáží moc nelíbí) mohl promluvit o vyšetřovateli!!!

4 0
možnosti
KC

Příběh skončí, jak je v Česku tradicí - vlk se nažere a kozy zůstanou celé. A český právní stát? Túúúúúúúdle!!

0 0
možnosti
JJ

J37a89n 18J81e28l22í68n51e50k

20. 1. 2018 11:49

Vážený pane Stejskale, mám rád Vaše povídání, vždy je - na rozdíl od jiných - pečlivě čtu.

Inu, máte pravdu. Jinak by pana Babiše a jeho hnutí nevolilo tolik lidí. A jeho popularita stoupá, navzdory pánům politikům a "novinářům" (kteří už nepíši o tom, co je nového, o čemž by noviny měly být, ale štvou jedny proti druhým) a navzdory tlupě nenávistných pisálků "blogů".

Jenže, pokud má pan Babiš pravdu, platí zákon o kameni vrženém vzhůru na vysoko položený cíl. Nezasáhne, nedoletí, ale o to silněji zasáhne jeho, až poletí dolů. Bohužel, ke škodě tohoto směšného státu...

3 0
možnosti
Foto

Jsou různé ,,zákonitosti". Nemusí jít o kámen, dle jiných třeba až o fekálii. Ono ovšem může jít třeba i o bumerang. Jak, a také dle koho, zasáhne, či zasáhl cíl, či se vrátí, i to má mnohé ,,varianty", ale i možné výklady. Někdy může po návratu trefit jeho ,,vrhače", jindy jej může opět jeho ,,vrhač" zachytit, a pak opět použít.;-)

0 0
možnosti
OF

Mám pocit, že Babiš má tak trochu pravdu.;-)

5 1
možnosti
VV

Ja mam pocit, ze nejen tak trochu.

2 0
možnosti
Foto

Ono to také může být všechno jinak, pane kolego. Já, samozřejmě, ze své pozice nemohu žádné závazné posudky a rozsudky vydávat, ale ta záležitost s TESTCOM nebyla zdaleka tak nevinná, jak nyní vypadá.

TESTCOM založil jakousi dceřinou společnost, s.r.o. Vrazil do ní pro začátek 5 miliónů, které se poté vrátily, ale o těch 5 miliónů vůbec nešlo.

Šlo o to, ukousnout si ze 150 miliónů, určených na portál veřejné správy co nejvíc. A JAK? Elementary Dear Watson.

TESTCOM, jako státní organizace je samozřejmě vázán zákonem o zadávání veřejných zakázek. Ovšem žádná s.r.o. tímto zákonem vázána není.

A výsledek. Ona soukromá společnost, třeba TESTCOM subs. spol. s r.o. už by mohla svým kamarádíčkům zadávat zakázky bez jakékoli kontroly a nakonec by z toho vyšel skandál horší, než Čapí hnízdo.

Takže vše závisí nejen na právnickém posouzení daného činu, zda se trestný čin stal, či nestal, ale hlavně na stycích obviněného a posléze obžalovaného a souzeného.

Tak to v životě chodí. A podle mě byl ten rozsudek prvoinstančního soudu správný.

7 1
možnosti
ZD

Není kouře bez ohně....

1 0
možnosti

Kalousek asi zapoměl,že tam měli Grygárka a Rampulu.

4 0
možnosti
Foto

pan Babiš nemá pravdu trochu, ale hodně. A když řeknu hodně, tak myslím very very very very hodně.

6 2
možnosti
  • Počet článků 4814
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal