Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak můj příspěvek tu chybí, i když byl slušný! Proč? Ale chybí i ten druhý příspěvek! Proč? Byly příliš věcné a pravdivé?

:-)

0 0
možnosti

Text není zcela věrohodný!

Pokud je pravda, že v Česku je "Čapích hnízd" na stovky za dvě a půl miliardy korun, proč je vyšetřována jen jediná kauza, a to kauza Andreje Babiše?

Informace o Babišovi podáváte jednostranně, aniž byste mohl vědět, jak to bylo ve skutečnosti. Nemá cenu to znovu vyvracet. Podklady chybí na obou stranách a demagogie bují taktéž! Všichni emocionálně vědí a logickou pravdu nepotřebují!!!

Donald Trump a Andrej Babiš? Neporovnatelní! Po osobnostní stránce je pravdivější, že Trump a Zeman jedno jsou!

:-)

0 0
možnosti
JF

A co se stane, když bude pan Babiš řídit vládu na dálku, prostřednictvím kohosi, třeba pana Brabce, podobně jako je tomu v Polsku? Určitě by mu to uvolnilo ruce, například si nemyslím že ho vyhození z vlády panem Sobotkou nějak poškodilo, spíše naopak, měl by opět větší manévrovací prostor. Nakonec i polský prezident ví co dělá a vychází mu to!

0 1
možnosti

Mně se to jeví jinak! ANO vyhrálo volby a Andrej Babiš vyhrál volby též. Mají právo na vládu! Jestliže ostatní "demokratické" strany odmítají vládní odpovědnost a budou ji odmítat nadále a Miloš bude čekat na 101, pak je to jednoznačné: Předčasné volby! A kdo tentokrát zvítězí s vysokou nadpoloviční převahou? To je jasné, ne? Andrej Babiš se svým ANO. Proč? Protože "Demokratický blok" je vládně neodpovědný!

:-)

0 0
možnosti
JR

J59a10r58a 82R73a67n57k

20. 1. 2018 22:50

Autor stale neda na The Donald dopustit:-/

https://www.youtube.com/watch?v=so43nuoh058

1 1
možnosti
AR

Autor stále na Babiše nedá dopustit!!Rv

2 1
možnosti
SN

:-).......Jako vždy......přesně zhodnoceno! R^R^R^

3 3
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články