Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J81a42r87a 92R19a92n74k

20. 1. 2018 20:14

Bude to bonus, pokud vyhraje pan Drahos, my zijici venku uz se nebudeme muset stydet:-)R^

0 1
možnosti

Maximalne asi tak multikulturaliste zijici venku se nebudou muset stydet

0 0
možnosti

"Svým způsobem je to referendum o hodnotové orientaci našeho národa."... a proto volite Drahose, co ochranuje islam proti "xenofobum", a rad by i navzdory zkusenostem na Zapade a varovanim tajnych sluzeb prijal 2600 uprchliku podle prvni kvoty, ponevadz to zvladnem... takze to k tem hodnotam vam neverim... asi jste mel na mysli spis pouze kultivovanost projevu. To je ale pouha forma, ktere dulezitost je daleko, daleko za obsahem sdeleni. Radeji hulvata, nediplomaticky, nekorektne se chovajiciho cloveka, co uprednostnuje nase hodnoty, nas ekonomicky zajem, nez uhlazeneho slusnaka s tituly, ktery se chce podilet na ukonceni nasi kulturni tradice zalozene na krestanskych moralnich hodnotach.

0 1
možnosti
JR

J14a71r50a 37R67a63n60k

20. 1. 2018 20:17

A co si prosim Vas naivne predstavujete, ze nemocmi prolezly prezident dokaze proti islamu8-o problem je globalni a jako takovy se da resit jenom spolecne a bez Vladimira, nebo chcete byt opet pripojen k novemu CCCP?

0 1
možnosti
PK

Máte pravdu. Není to souboj dobra a zla, ale souboj ne úplně ideálního kandidáta se špatným kandidátem. Také jsem prof. Drahoše v prvním kole nevolil, ale nyní budu.

6 1
možnosti
Foto

Chtít můžete, to Vám nikdo nemůže vzít. Ale vyvarujte se prosím takových nepravd jako "ohrozit klenoty šavlí".

Technicky je to nesmysl, klenoty jsou po poklopem. Ale to, že takto bezelstně spolknete návnadu pana Kalouska, je velmi udivující. Prezident je chabrus na nohy a to, že se občas zapotácí je zcela normální.

Já jsem přesně ve věku, v jakém byl prezident v době toho "incidentu", žádnou nefropatií netrpím a přesto se občas zapotácím. A zavilost s jakou toto zaváhání (bylo-li jaké) neustále připomínáte, znamená, že na prezidenta nic jiného nemáte.

4 2
možnosti
Foto

technicky to nesmysl není, v těchto případech jsou korunovační klenoty volně položené.

4 0
možnosti
OF

Také jsem volil Fischera, u nás Na Bruntálsku ale dostal necelých 6%,2373 hlasů.

Vyhrál Zeman,asi 55% hlasů.Vidím to stejně jako vy. Karma.R^

4 1
možnosti
Foto

Tolik by měl Zeman dostat celonárodně.

2 1
možnosti
VK

Rozhodnutí je nyní obtížné. Nemohu se dívat na osoby, které kandidují, ale na to, co reprezentují (zítra v 9 hod bude publikován zase článek můj). Volíme ze dvou špatných možností. Když se ale podívám za čí peníze Jiří Drahoš kandiduje, tak si nepřeji mít na hradě figurku zprostředkovaně ovládanou světovou stínovou vládou, která řídí svět na principu rozděl a panuj. Odtud jsou lokální války i vlny přistěhovalců. Raději bych měl za za prezidenta mladého, zdravého a čestného člověka, který se nedá podplatit a jsou mu na srdci zájmy Česka. Takovou možnost nemám, tak budu volit menší zlo - Zemana. Nechci, abychom se zaprodali a ztratili vlastní suverenitu. Snad příště budeme mít možnost lepšího výběru. V

1 16
možnosti
Foto

Ad „Volíme ze dvou špatných možností“ — volíme ze dvou možností, z nichž je pro každého voliče každá v něčem dobrá a v něčem špatná.

2 0
možnosti
Foto

J86i53ř11í 95L74i39b22e17r

19. 1. 2018 23:29

Děkuji. Článek krátký a velice výstižný. Ode mne karma R^

8 0
možnosti
VC

hlavně aby nás pan slušný Drahoš nepřišel slušně draho

3 13
možnosti
RC

jen kradez IPB Zemanem nas stala 155 mld., co teprve ostatni veci

8 1
možnosti
MM

Souhlasím, i já jsem dal v prvním kole hlas Pavlu Fischerovi a teď je pro mne jediná možná volba Jiří Drahoš.R^

11 1
možnosti
AR

Zajímavě napsánoR^R^

4 1
možnosti
  • Počet článků 4
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 582x
Pohybuji se v oblasti sociálních služeb a vzdělávání. Působil jsem 12 let jako ředitel Charity Hlučín, nyní se věnuji supervizím, koučování, lektorování a poradenství. Jsem zastupitelem v Ostravě-Třebovicích. Zajímá mě vše, co se týká kvality lidského života, svobody, politiky a otázek "proč" a "jak" tady na zemi žijeme. A poslouchám metal :-)

Seznam rubrik