Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Být někým znechucen a nesouhlasit s ním ještě není nenávist.V blogu jste použil nálepku "kavárna",kterou vytvořil Ovčáček.Tou je polepen každý kdo si nemyslí,že Zeman je geniální geroj co zachranuje vlast.Myslíte si,že používání takových nálepek je znakem inteligence....?

16 7
možnosti
Foto

Inteligence pana autora jistě. R^

3 10
možnosti
Foto

To rozdělení společnosti tu je, bohužel. Ale uvědomujete si, kdo si vysloveně libuje v provokacích a kdo začal s nálepkováním svých oponentů? Kdybych to byl já, nebo Vy, čert to vem. Ale když to dělá ten, jehož úřad se má dle Vás ctít, tak je to na pováženou. Sice píšete v nadpisu, že nikoho nebudete přesvědčovat aby volil Zemana, ale ten blog je v tom duchu napsán. Začátek mého příspěvku je pro mě dostatečným důvodem, abych p. Zemana nevolil. A je tedy úplně jedno jaké má p. Drahoš vlastnosti. Volba je jen A nebo B.

12 4
možnosti
Foto

Že by s tím nálepkováním začal Langer, který označil Špidlu za našeho Beriju? A nebo Klaus?

3 5
možnosti
Foto

Je to smutné, ale je to tak.

3 4
možnosti
RC

Ano, prezidenstky urad je symbol. Ale Zeman je symbolem ostudy v nem.

Mate v clanku radu faktickych chyb. Jen tak pro informaci - prezident je VRCHNI velitel armady CR, ale jeho fakticke pravomoci v dobe miru v tomto ohledu jsou v podstate nulove.

Prezident sice podepisuje mezinarodni smlouvy, ale neschvaluje je, to je vec parlamentu. Prezident pak v zasade nema moznost nepodepsat.

15 9
možnosti
PK

Milý Rostislave,

Ad 1 - To abychom se modlili za to aby nezačala válka. ;-D

Ad 2 - Může úkolovat zpravodajské služby - je to málo snad?

Ad 3 - Klaus vydržel dlouho nepodepsat Lisabon ... Zeman by vydržel déle. ;-D

Nevim jestli je pro vás Ostuda když se říká pravda na Plnou hubu.

Pro mně ne.

Já cítím jako ostudu naší vlasti třeba díla pana Černého který třeba (níže odkaz) vysochal dva muže močící na mapu ČR http://www.prague.eu/object/1867/02.jpg

Nebo skupinu sto-hoven - jež se pokládá za kultůru.

A nebo to že spousta upocených dědků a obstarožních intelektuálek korunuje zneuznaného knížete který toužil být prezidentem ČR a nepovedlo se mu to tak si aspoň hrají na korunovaci. http://www.vaclavhavel-library.org/cs/index/fotogalerie/1502/karel-schwarzenberg-80

!!!!!!TO JE OSTUDA !!!!!!

0 0
možnosti
KP
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 988x
 Tak 

Seznam rubrik