Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

Taky to tak vidím. Jsou tam dva špatní kandidáti a nemá smysl si lámat hlavu, který z nich je "méně" špatný. Je to stejné jako minule, kdy byli ve druhém kole Zeman a kníže, taky se tato volba obešla bez mého hlasu a tentokrát to bohužel nebude jiné.

0 0
možnosti
MS

Zeman kdysi prohlásil, že jenom "blbec nemění své názory". Pochopitelně toto své "moudro" vypustil až ve chvíli, kdy potřeboval zdůvodnit své názorové veletoče. A vy teď vyčítáte Drahošovi, že kritizuje uprchlické kvóty, když kdysi podepsal jakési prohlášení českých vědců proti xenofobii v české společnosti. Přitom v tomto případě se o žádný názorový veletoč nejedná, protože na obě věci lze mít různý názor.

3 2
možnosti
MC

Lepší je volit menší levicové zlo, než poklonkovat levicovým funkcionářům vEU.

0 1
možnosti
Foto

Jako Svobodný prostě nesmíte. Co by tomu řekli Vaši voliči.

A nemyslíte, že by se volby neměly vůbec zakázat? Copak to jde, aby si každý volil jak chce? Kde je ta jednota národa?

Jinak máte moc pěkný generátor náhodných frází, prosím, kde jste jej stáhnul?

Rv

5 4
možnosti
JK

Já slyšel, že nejlepší se dá stáhnout na generator.paveldvorak.cz. Za příplatek generuje i prý hromadu nenávisti.

3 3
možnosti
JK

Vidím to úplně stejně, jen bych to napsal kratší formou - rozhodovat se mezi těmito dvěma kandidáty je jako rozhodovat se, které oko si vypíchnu.

4 3
možnosti
MS

Co vám brání zůstat doma ? :-)

1 0
možnosti
Foto

To je to proč jste vy Svobodní tak nevolitelní. Tolik slov a je z toho jen gramatické cvičení. Nakonec jste tedy řekl, že nebudete volit Drahoše. Postavil jste si to na základě ohnutých argumentů a dojmů. Předjímáte a vkládáte své výsledky úvah do Drahošových úst tak jak potřebujete. Je to neférové a účelové. Klausova škola se všemi důsledky. Echt pravicová, konzervativní strana by tady byla zajímavá, vy to ale nejste.

4 3
možnosti
JK

Tolik floskulí, že nevím, kde začít.

Co konkrétně je:

- ohnuté

- dojem

- neférové

- účelové (účelovka?)

- ukázkou Klausovy školy

?

3 3
možnosti
KT

Svobodní šířili myšlenku, že se ve volbách nemá volit menší zlo, což vysvětluje jejich volební výsledek

5 0
možnosti
JK

Zlí, zlí Svobodní v čele se zlým, zlým Klausem! Každý inteligentní člověk přece ví, že zlo se musí volit.

2 1
možnosti
RT

Mám na oba kandidáty shodný názor. Taky nemíním jít volit.

1 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.