Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autor sám si sám skáče na špek. Protože jeho text neobsahuje nic jiného než pojmenování problému, sebedeklaraci a mezi řádky se dá spekulovat i na pocit z dobře vykonané "práce".

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím. Na blogu těžko něco vyřešíte. Snažil jsem se dlouho obhajovat před kritiky myšlenku povinné maturity z matematiky, povinných přijímacích zkoušek na střední školy, ale také jsem tím nic nevyřešil. Naštěstí mám dost jiné práce, v které si tu frustraci z neřešení, mohu celkem snadno kompenzovat.

0 0
možnosti

Hodne dobry clanek. Osobne bych dal prednost delsi prvni casti a kratsi druhe. Rozsirena prvni cast by mohla pojednat o nove daleko nebezpecnejsi skupine, jak jsou nominalni mozkove, a to o realnych mozcich zivicich se nominalitou.

1 1
možnosti

Tohle vám jako odněkud vyhodili nebo snad zakázali? Mně to přišlo hodně slabé a úvod to mělo delší a o ničem. Mám ale dvě otázky. Jak jste přišel na to, že máte reálný mozek (když přistoupím na vaše dělení)? Jak jste přišel na to, že jste napsal satirický text?

1 0
možnosti
Foto

To víte, nejsem žádný spisovatel.

K tomu, že mám reálný mozek jsem dospěl tak, že jsem vypozoroval, že mám zcela odlišný způsob myšlení (postavený na racionalitě a pozitivistickém přístupu), než řada lidí. Ostatně jsem za to z jejich strany, byl nesčetněkrát kárán. Na většině diskusí se pak utvoří dvě názorově znesvářené skupiny, které se nemohou domluvit. Spousta lidí má myšlení podobné, jako mám já a ve většině případů jsou to lidé vzdělaní technicky, či přírodovědně. S těmi si rozumíme. Že zrovná my máme ty mozky reálné a druhá strana ty nominální, to už je čistě otázka hry s pojmy. Chcete-li, můžete si ty pojmy přeznačit. Já jsem volil tyto pojmy proto, že mi to připomíná nominální a reálné veličiny v ekonomii.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS