Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I89v27a65n 19M94a60r44e43k

18. 1. 2018 17:27

Jak působí ? Nechejte se překvapit p.Šiander . R^ [>-]

2 1
možnosti
RP

Já bych se toho nebál, klidně integrujme 500 000 kluků černejch. Ale všechno nejde hned, máme jenom jedny ruky, všechno chce svůj čas, nejprve dointegrujeme těch pár rómů co ještě zbývá a pak si vyhrneme rukávy a dáme se do toho.....;-D

8 0
možnosti
MV

Výborně. Výborně. Výborně. Dekuju

4 1
možnosti
Foto

Tento apel se jistě k počítačově negramotným a všeobecně neinformovaným duchodcum nedostana....o tom to bohužel je.:-PTo je ta cílová skupina nejen prodejcu hrncu,ale i Zemana.Zbývá jen doufat,že mladí zvednou zadky a nenechají si budoucnost pokazit vystrašenými duchodci,kteří žijí mimo realitu...

5 8
možnosti
JS

Smekám před Vámi. Mám úctu před "neobyčejnými lidmi", mezi které se jistě počítáte. Jsem obyčejný vidlák s VŠ technického směru a postrgraduálem, tak pochopitelně nemůžu mít tak dokonalý rozhled jako Vy.

12 0
možnosti
VS

Stačilo napsat, že budete volit ing.Zemana...

3 3
možnosti
KB

Víte, vždycky když mladí útočili na starší, že jsou hloupí nevzdělaní, tak z toho nevzešlo nic dobrého.

Můj děda byl prostý sedlák s 5. třídami obecné školy. Když na vsi v 50. letech různí svazáci agitovali za kolektivizaci a rozorání mezí, tak si určitě ve svém zápalu mysleli, jak ti staří brání pokroku.

16 0
možnosti
MV

Máte pravdu. Ale je třeba si i uvědomit a porovnat tehdejší a dnešní informovanost lidi.

2 0
možnosti
Foto

O politiku se zajímám dlouhá léta a díky mojí práci přicházím do styku s mnoha lidmi všech věkových kategorií. A nikdy, opravdu nikdy mi nikdo neřekl, že se bojí migrantů. Vašemu článku proto nevěřím, že je pravdivý. Že tu lidi migranty nechtějí je pravda, to říkají téměř všichni, ale o strachu nemluví. A to také žiji v Ústeckém kraji.

14 0
možnosti
PK

Zeman je v otázce migrace konzistentní a to by měl být každý politik snad.

7 0
možnosti
Foto

Jo, jo. Volím Drahoše :-).

5 2
možnosti
TH

Zase těch 12 migrantů a tím to končí. Proč vědomě šíříte takovouto dezinformaci??? Co zkusit nějaká opravdová čísla?

http://www.mvcr.cz/clanek/statisticke-zpravy-o-mezinarodni-ochrane-za-jednotlive-mesice-v-roce-2017.aspx

Zkuste si tam pročíst jednotlivé dokumenty, třeba zjistíte, že to není dvanáct, ale trochu víc. A nesejde na tom, zda jsou podle kvót, podle Dublinu, podle vlastní osy. Prostě sem proudí.

9 0
možnosti
Foto

I já nějaké proudění pozoruji. Ale je to Jizera. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Drahoš: Je třeba zabránit migraci.

A proč bych ho tedy měl volit, když nabízí totéž jako Zeman?

7 0
možnosti
EH

Nabízet může cokoliv, i euro, ale v reálu dostaneme akorát projevy a jejich obsah. Maximálně se změní destinace služebních cest.

3 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,51
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->