Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R48o74m74a70n 54K40o80z33e19l

18. 1. 2018 23:32

Soudný člověk to bere asi tak vážně jako strašení, že s Babišem budou poslední svobodné volby.

6 0
možnosti
PS

P76e31t47r 36S88o53u12r88e57k

19. 1. 2018 10:36

Nevím jestli je to dobrý příměr. Když se kouknu, že Babišova vláda bez důvěry mění jednací řád sněmovny. Tak se bojím, že ty poslední svobodné volby nebylo až takové strašení... A to jsem před volbama zastával Váš názor, byť je pro mne Babiš nevolitelný...

2 4
možnosti
LC

Paní Šiander, volte si koho chcete, ale k té údajné české fobii z uprchlíků, především muslimů bych si dovolil něco poznamenat. S počtem migrantů fabulujete. Bydlím poblíž Kostelce n.O. Stačí se postavit k bráně toho azylového zařízení a vašich 12 napočítám za 5 minut. Rozhovor s někým, kdo bydlí v sousedství na téma imigrace nedoporučuji. Ale doporučím vám výlet. Místo týdne opékání u moře skočte do auta, a dejte výlet na dva, tři dny do Bruselu - EP, Grote Markt, čůrající chlapeček, pralinky a pěšourem to máte čtvrthodinku do Molenbeeku a pochoďte tam trochu. A pak vyrazte na Paříž. Ubytování v B+B někde na předměstí a veřejnou dopravou hurá do centra. Notre-Dame, Louvre, mlejn a vzhůru k cukrové bazilice. A v podvečer zase městskou zpátky do hotelu. Druhý den dáte Versailles a vyrazíte na jih k moři. Do Marseille vás tlačit nebudu, ale Saint-Tropez, četnická stanice (zjistit předem kde to je, místní netuší) a po pobřeží, občas koupačka, domů. A pak nám napište nějaký blog o fobiíích a strachu čecháčků.

17 0
možnosti
ZH

Děkuji za informace. Já se vážně klepu strachy z migrantů v Bruselu a Marseille poctivě každou hodinu. Už aby nás Miloš zachránil. On je jediná naděje. Jediné řešení. My sami totiž nemůžeme nic dělat. Jenom on to zvládne a vyřeší.;-D

3 8
možnosti

jak - co myslíte, vážená paní - působíte na obyčejné lidi Vy?

7 1
možnosti
Foto

Zeman se do Drahoše během kampaně nikdy nenavážel, zatímco Drahoš opakovaně. Drahoše prostě volit nebudeme, protože je slizký, jak čerstvě vylovený úhoř.

16 8
možnosti
JL

Paradoxem je, že Zemanovy lži působí naprosto přirozeně. Nemyslím si, že nad tím

přemýšlí. Vše je podřízeno heslu: účel světí prostředky.

10 4
možnosti
MV

pro urcitou skupinu lidi pusobi prirozene

pro dalsi skupinu zni lez vzdy jako lez

0 0
možnosti

Že je Zeman zoufalec věřím a vím, ale že je tolik zoufalců v národě, kteří mu fandí, se ani věřit nechce.

7 5
možnosti
Foto

Že prý jsme líní zvednout zadky

a umíme jít jenom zpátky,

syčí tu hadi ze svých děr.

My pojďme zvolit správný směr!

Autor: Jaroslav Čejka| čtvrtek 18.1.2018 17:15 | karma článku: 0.00 | přečteno: 8x

Zdroj: https://jaroslavcejka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=644516

2 1
možnosti
VD

no taky jsem to četl, masakr, ještě tam měl doveršovat: kupředu levá, Emana znova:-)

4 0
možnosti
JL

Taktiku zastrasovani pouzil Zeman uz v prvni prime volbe prezidenta. Tehdy roli immigrantu meli sudetsti Nemci. "Karl" pry jim chtel vratit obcanstvi a majetky. Jeho manzelka pry mela na hrade v Hardegu poveseny obrazy nacistickych potentatu. Kazdy muze videt video zaznam te debaty a slyset presne co Schwarzengrg tehdy rekl. Nic noveho se Zeman nenaucil, umi jen lhat, vlastne ani to uz mu moc nejde. Jak pravil Milosuv velky vzor Klema Gottwald: Duveruj, ale proveruj.

5 2
možnosti

lid si ta exaktní slova vsdělanců přeložil do češtiny a byl "doma".

1 0
možnosti
Foto

Pokud jste, a nejen Vy přesvědčena, že jde o strašení migranty, pak jste spíše naivní. Pokud nejste, pak je to, tedy asi, ,,o čemsi jiném". I když také o strachu. Ovšem koho, z koho, čeho a proč, potažmo opravdu v čím zájmu!

5 3
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->