Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

L26u34d49ě72k 91J98a95š12a

19. 1. 2018 14:14

Jasný pokus o obelhávání čtenářů. Drahoš zcela jasně podepsal petici za přijímání imigrantů. dokonce prohlásil, že nějakých 2600 nám nebude dělat problémy. V celé Evropě imigranti problémem jsou, Drahoš s nimi souhlasí. Nyní se objevují jeho upravené, pozměněné či zcela odporující prohlášení Pokud to Drahoš řekl, jak je doložitelné, měl by si za tím stát. Nyní jeho obhájci LŽOU, že to není pravda. Ještě Drahoš nenastoupil jako prezident a už lže o tom co řekl????? To je pak přinejlepším jako když Zeman tvrdil, že v Bamberku nebyl. V čem je lepší????

5 10
možnosti
Foto

1. si tu petici přečtěte, netýká se přijímání uprchlíků.

2. od počátku byl proti kvótám, na konkrétní dotaz ale odpověděl, že 2600 prověřených uprchlíků by neměl být problém, otázkou ale zůstává, kolik by jich sem vůbec chtělo, či případně zůstalo.

3. konkrétně třeba do Německa přišlo v roce 2015 850000 uprchlíků, v roce 2016 to bylo cca 270000 a v loňském roce už jen 180000. Mezitím úřady vyřídily spousty žádostí o azyl a tisíce až desetitisíce uprchlíků jsou co měsíc deportovány zpět. Dokonce kvůli tomu stávkovali i piloti Lufthansy, protože lety navíc jim samozřejmě přidělávají práci.... Po Evropě cestuji, sleduji také relevantní zprávy a ne dezinformační weby, takže vím, že úřady měly v určité době problém se zvládáním té největší vlny, nicméně dnes je situaci klidná a po migrační krizi prakticky není stopy, živí ji jen některá média a strašiči a to hlavně u nás...

4. Drahoš nikdy nepopřel, že podepsal petici proti šíření nenávisti, nikdy neřekl, že výrok o 2600 uprchlících neřekl, zároveň ale také říká to, co od počátku tvrdí o kvótách...

2 0
možnosti
PG

P86a77v76e49l 45G44ö15t42z78e

19. 1. 2018 13:36

Lidi nemaji strach z migrantu, pani autorko, lidi maji strach, resp. obavu z toho, ze jim opet nekdo hodla rikat, co si maji, nebo nemaji myslet. O to tady jde. to ale vy nikdy nepochopite.

6 8
možnosti
KS

Je základní prací politika přesvědčovat lidi o své pravdě a říkat jim, co si mají myslet.

0 0
možnosti
JR

J59a15n 54R21i36c93h28t63e82r

19. 1. 2018 13:00

Vážená paní autorko,

máte pravdu v tom, že zatím jsme přijali 12 uprchlíků (nepočítám ty, které k nám přivezla jakási pofidérní neziskovka a z nichž polovina odešla do Německa a druhá polovina se vrátila domů, protože se tam měli líp). To jistě nic není.

Ovšem teď už jich máme přijmout 2.600. To je rozhodně víc než původně avizovaných 50.

Bude-li imigrantská krize pokračovat, dá se očekávat, že nám bude velmi záhy vnuceno dalších iks takovýchto imigrantů. A kdy to skončí, o tom jaksi nerozhoduje naše vláda (tím méně prezident).

Proto nesouhlasím ani s názorem, že můžeme přijmout těch 2.600, jak říkal p. Drahoš. Je to jako pootevřít dveře potopě... už je nezavřete.

6 5
možnosti
KS

Drahoš neřekl, že je můžeme přijmout. Řekl, že 2.600 migrantů tuhle zemi nepoloží. A to je rozdíl.

8 1
možnosti
JK

J51i66ř94í 21K16ý79r57a

19. 1. 2018 12:59

Myslím, že tato vítačka by si měla vzít několik migrantů domů. A mohla by to být pro ni, jako "spisovatelku" ,námět pro další úspěšnou knihu............Rv

7 9
možnosti
VB

To neumíte vymyslet něco jiného než "vemte si je domů"? Slabé.

0 1
možnosti
MC

Nejvíc omýlané slovo ve volbě presidenta je slovo lež. Projděte si tuto diskusi a skoro každé dvacáté slovo je lež. Neodpustím si otázku na paní H R Šiander. Co myslíte mluvil pan KS při minulé volbě presidenta pravdu nebo lež když řekl že v dnešní době by skončil bývalý president Beneš v Hagu? Je to pravda nebo lež? Protože věřím že tímto výrokem si zavřel dveře od Hradu. Pan Drahoš by takové kopance neměl dělat a do konce volby by se o Zemanovi vůbec neměl vyjadřovat protože mu to dost ublížuje. Jeho tým rádců mu radí špatně. Když vytěsní Zemana na týden z hlavy a z pusy možná že by šanci měl.

3 1
možnosti
KS

Dneska je jiná doba, takže by tam pravděpodobně Beneš skončil. Dnes už by nebylo možné něco takového, jako byl odsun Němců. Háček je ale v tom, že na historické události se musíme dívat tehdejšíma očima, ne dnešníma.

0 0
možnosti
RP

Víte, kdo hlavně volil Miloše Zemana? Jen důchodci, kteří jsou jeho věku a kterých je hodně. Ti, kteří byli nejvíce poznamenání bolševickou propagandou z 50. let. Tam vidí soudruh Zeman svůj potenciál, ale nemá žádné ostré náboje — jen lži a špínu, což je jen obraz zkorumpované a zdegenerované postkomunistické generace, která je jen zvyklá brát a ne dávat.

Doufám ale že mnozí budou volit podle sebe, a ne podle zoufalého postkomunisty, který se chce udržet stůj, co stůj svého koryta.

6 8
možnosti
TB

Volte si, koho chcete, ale proč tu musíte tak lhát? :-/

5 0
možnosti
Foto

Češi mají smysl pro humor. Už jsem na webu zahlédl upravený plakát s velkou fotografií Miloše Zemana a textem: „STOP imigrantům a Drahošovi. Tato země je naše. Volte Zemana!“

Na tomto plakátu provedli jednu jedinou změnu: Fotografii Miloše Zemana nahradili fotografií čínského prezidenta. ;-D

2 1
možnosti
TB

Když píšete Zemanovy lži, tak jste alespoň nějakou mohla uvést ;-)

10 2
možnosti
MV

tak treba ta o podpore Karla Gotta jeho znovuzvoleni

staci?

3 2
možnosti
JF

To je taková kompilace z článků blogerů, novin a internetových diskuzí. No a pak se napíše kdo jsem, co dělám a co prodávám a fajn reklama gratis.

1 1
možnosti
ZH

R^ pěkné a výstižné

0 3
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->