Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

zase stačí kouknout autorovi na fotku a dovedu si ho představit, jak se řetězem poutá k šumavskému smrku, nebo protestuje proti vyklizení žižkovské Kliniky.

0 0
možnosti
PK

P54r19e78m81e81k 94K88r84a55l

21. 1. 2018 10:53

Právě jsem objevil totální žumpu, spodinu. Stačilo přečíst pár vět. Fuj, hnuse, ty by ses hodil do Vlajky. Pryč odsud, zablokovat, snad tě vymažou a kdo tě potká tak ti dá do držky. Vymaštěnej primitiv z mamahotelu zde mistruje. Na vojnu s ním! !!;-O;-O

1 0
možnosti
Foto

Z mamahotelu? Pane, já se po celou střední živil sám, hned po střední vypadl do zahraničí, procestoval půl Evropy a nyní již rok válčím v Praze. Po celou dobu sám a na vlastní pěst. Do mamahotelu to mám opravdu daleko ;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

No Vy jste se pane Viltschi (?), vyznamenal. To, co u druhých kritizujete, sám s gustem činíte. Jste trapný... :-/ Neraďte, nechte lidi rozhodnout, mají svoji hlavu. (Protizemanovské akce jsou ještě horší.) A vzpomeňte - "Hlas lidu - hlas Boží:" Svět se kvůli volbě jednoho prezidenta nezboří. Rv

2 0
možnosti
Foto

Dobtá práceR^, ale bohužel je to marný, je to marný, je to marný.

0 1
možnosti

Pomiňme fakt, že se Jiří Drahoš nikdy nevyjádřil pro hromadné přijímání uprchlíků, kvóty tuším odmítá jako nefunkční a sám sebe jako "vítače" nevnímá.

Zdroj: https://wiltsch.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=644508

29. června 2017 19:32, aktualizováno 21:12

Kladně se vyjádřil k možnosti přijmout 2 600 uprchlíků podle kvót....

"Přijmout tady nějakých 2 600 z bezpečnostního hlediska prověřených uprchlíků nebo migrantů by neměl být žádný problém."

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/diskuse-s-prezidentskym-kandidatem-jiri-drahosem-fv1-/domaci.aspx?c=A170629_175731_domaci_kop

...

a v podobnem "pravdivem" duchu je asi cely vas clanek...

1 2
možnosti
Foto

Tak jisrtě, problém by to pro zemi s 10M obyvatel nebyl, to ovšem ještě neznamená, že by si přál, abychom je bezhlavě přijímali podle nějakých kvót.

0 0
možnosti
ES

Děkuji za tento blog .Nebyl jsem rozhodnutý koho volit a po přečtení budu volit samozřejmě p.Zemana.

3 3
možnosti
JR

J63a98n 30R32i10c20h28t19e28r

19. 1. 2018 13:06

kristuskova noho... 8-o

Měl byste si najít pořádnou práci.

3 2
možnosti
Foto

Stačila by jakákoliv.

0 0
možnosti
RK

R22a57d73i54m 50K69a90l52a69s

19. 1. 2018 12:45

Já těmto a jiným podobným článkům vůbec nerozumím... A vlastně ani netuším, odkud autoři těchto příspěvků zmíněné informace berou? V diskuzích pod obdobnými články jsem občas našel zmínku, že jde o jakési pochybné servery, snad komentáře na facebooku apod.

A já se tomu divím. Divím se, že se tím vůbec někdo seriozně zabývá... Na ČT a věřím, že i na dalších běžných komerčních stanicích nikdo tyto informace nezíská a nezíská je ani na idnes či na novinkách.

Jistě, někdo může namítnou, že vyřčené i tak prosákne do společnosti a pak může škodit, ale má tato připomínka racionální jádro? Když se podíváme do historie, anebo do obyčejné hospody, tak nebudeme překvapeni, že o dávných panovnících kolovaly i se dochovaly nejrůznější fámy, skazky a "legendy". A podobné zaručeně pravdivé informace občasně kolují v hospodách... kdysi i dnes...

Z toho si dovolím usuzovat, že nejde o jev nový či neznámý, ale že tu s námi existuje možná stejně dlouho jako lidstvo samo. A vždy záleží jen na konkrétním jedinci, jak tyto informace vyhodnotí. Ale myslet si, že podobné zaručené zprávy tu s námi nebudou, že snad půjdou vymýtit nebo že jde o nějakou novinku, je podle mě chybné. Nezáleží na zprávě, záleží jen na tom, čemu je člověk ochoten uvěřit. A i kdyby všechny tyto servery a facebooky zmizely, vždy zůstane stará známá "jedna paní povídala".

Proto říkám, že dopad těchto zpráv je nulový, a když zmizí jedna informace a jeden zdroj, nahradí jej jiný. Je to totiž v lidech, nikoliv v autorech, a lidé jsou pořád stejní. Mají rádi spekulace, senzaci, mýty a legendy - vždy a ve všem. Jako důkaz stačí z jiného soudku nadhodit třebas jen přistání na Měsíci, 11. září, mimozemské civilizace atd. Nic nového.

3 0
možnosti
KB

Víte, mě autor (a jemu podobní) připadá jako člověk, který k vám přijde na zahradu, klekne a centimetr po centimetru jí prohledá, dokud nenajde nějaké kočičí exkrementy. Ty pak vydloube a naaranžuje na čistý bílý papír. S tím pak všem ukazuje, jak máte zadělanou zahradu.

0 0
možnosti
LK

Člověče, nejste vy náhodou nemocný? To je snůška blábolů ani jsem to neměla sílou dočíst. Vždyť si volte koho chcete, to je vaše věc a neopruzujte takovým blábolením.

6 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS