Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zatím tady zaznamenávám plivání na Miloše Zemana a jeho příznivce. Co se týká profesora Drahoše, tak nevím, proč jeho kritiku nazýváte pliváním.

7 5
možnosti
Foto

A proč kritiku zemana nazýváte plivnutím?

10 3
možnosti
JH

J34i47ř45í 63H65o96r84á85k

17. 1. 2018 12:11

Drahoš je vítač islámský imigrantů a člověk bez politického názoru s ne zcela jasnou StBáckou minulostí, hodně věcí nasvědčuje, že s ní byl zapleten. Bohužel proti němu stojí levicový politik s pochybnou skupinkou kolem sebe.

1 16
možnosti
RH

Pokud nemáte nic, než lži, tak je to bída. StBáckou minulost nemá, politické názory má, vítačem (když použiju vaši idiotskou terminologii) není.

14 2
možnosti

Neboli v překladu - autor naříká nad úspěšnějšími jinými blogery a jediný argument na Drahošovy zvrhlé postoje je, že na to stejně nemá dostatečnou pravomoc. Bohužel jaksi pozapomněl, že prezident bude vrchním velitelem ozbrojených sil. Už vidím, jak v případě napadení našeho státu velký velitel Drahoš zírá svými falešnými brýlemi a mumlá "když já nevím".

6 11
možnosti
SB

Navíc i když na to nemá dostatečnou pravomoc, tak přeci tam nebudu volit někoho, kdo v této věci zastává stanovisko proti národním zájmům.

6 3
možnosti
PK

Jsem strašně zvědav jak budou místní nenávistné souboje pokračovat po ukončení volby. V případě znovuzvolení si to dovedu představit,v případě novozvolení to bude asi konstatování každého chybného kroku. V daném případě ani nemá smysl jít k volbám, bo můj kandidát vypadl a oba stávající ho bohužel v ničem nepřipomínají.

2 0
možnosti

Stačí plivnutí na pana presidenta Zemana a karma je zaručená!

5 4
možnosti

Zaujalo mě to Vaše opakované spojení "na pana profesora Drahoše", takové až přeuctivé, opravdu by nestačilo "na profesora Drahoše"? U nás snad každý ví, že se nejedná o dámu:-)

8 0
možnosti
KP

Ja to take nechapu. Ti lide opravdu nemaji rozum. Je treba alespon polovinu obyvatel vymenit. Vzdyt ten pan Drahos je tak stihly, nosi dokonce decentni bryle. Je chytry vzdyt tolik spoluatorstvi u vynalezu ma jen malo jinych obcanu. Pres vsechna tato nesporna plus, karmuji obcane blogy, ktere se nevyjadruji lichotive o panu Drahosovi. Dokonce jej hokejovi rowdies vcera vypiskali na hokeji v Trinci i kdyz si omotal kolem krku salu v klubovych barvach.

Myslim, ze ten problem pana Drahoše v jeho nestastnem jmenu, navozujicim drahotu. Kdyby si zmenil jmeno na Levňoš, mohlo by vse vypadat jinak.

6 2
možnosti
IR

I40v22a 80R98a65k96o98v28á

17. 1. 2018 11:46

Ono je to spíš naopak :-) (reaguji na titulek)

4 2
možnosti
JH

No vidíte, alespoň poznáte, že se to lidem líbí víc, než vaše stále plivání na Zemana :-)

6 8
možnosti
Foto

Vy stále nejste schopna pochopit, paní Holotová, že když já napíši, že Zeman já lhář, tak to není plivnutí, ale konstatování skutečnosti, kterou nejméně v šesti případech potvrdily soudy svými rozsudky.

13 4
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik