Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Nejít k volbám není ten nešťastnější nápad.

3 0
možnosti
PV

obecne mate pravdu R^, v tomto pripade vsak k volbam nepujdu, nebudu si kazit karmu zapornou volbou, neb nechci ani jednoho, a kdyz uz to musi byt, tak je mi to jedno, budu respektovat nazor vetsiny.

1 0
možnosti
OS

Jako ironie palec nahoru.

2 0
možnosti
JAN

Ukázková demagogie ! Jen perex. Takže r. 13 zakončil "slušný a pokorný" MZ spolu s VK kampaň veřejnou dehonestací p. S. ! Osobně jsem si tehdy všiml minimálně 4 nehorázně "popsaných" reklam v metru a tramvaji. Nu a dnes, kdy MZ již 5 let potvrzuje, že je "slušný a pokorný" člověk, který "nerozeštvává" lidi, jen čekám co zase přijde ! Osobně jsem si nevšiml nějakého nepřijatelného výstupu proti němu. Naopak, jen pro info si přečtěte tuto hrůzu z blogu iDnes - Jindřich Jašík – „špindíra Drahoš“ ! A další výpadu zdejších diskutérů. Požádal jsem "admina", aby to stáhli, marně. Je to zcela nechutné. Sbohem.

1 1
možnosti
Foto

Doporučení - přečíst celé, asi jste tu dost dlouho nebyl.;-)

1 0
možnosti
Foto

Jestli jsou voliči M. Z. tak jemní a slušní jako on (jak popisujete), tak pánbů s námi!

4 0
možnosti
JK

No jo, obě strany se pravidelně projevují jako sprosté demagogické kreatury. To jsou prostě lidé. S tím už nikdo nic neudělá.

3 1
možnosti
DB

ale ano jde s tím něco udělat jen by bylo dobré začít u sebe.....tedy u vás abychom si přesně rozuměli..........viděl jsem spousty vašich reakcí jak na mé komentáře tak i na komentáře výroků jiných debatérů........velmi často velmi pod pás a velmi nefér a velmi manipulativní............a tak se nedivte když takto jdete příkladem, že se někdo po vás začne i opičit.........a už máme to nadělení......lavina se rozjela.........

0 0
možnosti
Foto

hlavně bych nevynechával tu pedofiili, ta vždycky potěší. ;-D

5 0
možnosti
JK

J76i91r40i 66K75u55c71e60r10a

17. 1. 2018 10:25

Ve vulgaritách, nesnášenlivosti, trapném známkování a totální hluchotě k jiným pohledům na věc jsou si, k mému překvapení, oba tábory rovny. Jen že o tom Zemanově se to tak píše, volí ho přece hlavně bezďáci, žebrota a nevzdělaná lůza. O tom, co za sprosťárny vypouští ta "dušínovská" strana se tak nějak nepíše, nemluví. Přitom kde jaký PhDr., doc. či Ing. by mohl z místa nastoupit jako vedoucí směny dlaždičů (dlaždičům se omlouvám, je to takový úzus ;-)).

3 8
možnosti
Foto

J31a32k17u64b 63R92o15t61h

17. 1. 2018 10:28

To by mohl. A zvládl by to. Problém je v tom, že stávající vedoucí směny dlaždičů by nemohl nikdy nastoupit na to místo doktora, docenta a inženýra. ;-D

6 1
možnosti
Foto

Máte v tom nepřesnost, pan profesor nemohl nikdy jako člen PO SSM ohrozit územní integritu republiky, protože vzhledem ke svému věku dovršil v r. 1968 19 let, takže k budování a obraně vlasti se mohl připravovat toliko v PO ČSM.

0 0
možnosti
KT

Drahoš je všeho schopný, nepřesnost v tom nemám

5 0
možnosti
TJ

Tohle rozhodně není apolitický příspěvek. To snad ani nemůžete myslet vážně, že jsou voliči MZ vždycky jemní a taktní lidé? Kde to, proboha živýho, žijete? 8-o No já žasnu ;-D;-D;-D

6 0
možnosti
PD

Autor napsal článek, který je satirický - je vlastně "přesně naopak". Lži voličů MZ jsou vydávány za pravdu, a pravdy příznivců JD jsou vydávány za lži.

Není to napsané dostatečně šikovně, aby v tom tu satiru každý poznal.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2960
  • Celková karma 24,81
  • Průměrná čtenost 863x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik