Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Velmi hezky a zároveň vtipně napsané, karma. R^

(Co jsem jen tak letmo prolétl diskusi, vidím, že někteří zdejší "Zemanovi nevoliči" opět článek rozdýchávají velmi těžce... :-))

19 10
možnosti
Foto

Hlavně se paní hezky vyhnula ohodnocení zdravotního stavu současné hlavy státu ale to bude asi tím, že je dáma citlivého založení a proto zde uplatnila naplno a beze zbytku "Goldwater Rule".:-)

8 2
možnosti
JN

Klidně i jako Praha. ;-D

6 1
možnosti
PB

P37e76t37r 61B21u44r91i83a59n

17. 1. 2018 14:49

hoďte tam co chcete, to je Vaše svobodné právo. Při tom, prosím, aspoň neprzněte jazyk český... ať se mnohým nekřiví "dršťka" :-P

4 8
možnosti

když nejsou argumenty tak alespoň kopnout do kotníku že:-P

8 0
možnosti
ZH

Za mě karmaR^. Já na to mám trošku jiné přirovnání, které zaznělo už v minulosti: Je to jako volit mezi prasečí nebo ptačí chřipkou .

6 2
možnosti
IN

Jste odvážná, líbí se mi velmi Vaše metafory. Vzhledem k poslední "prezidentské debatě" kandidátů, bych snad volila také stejně jako Vy. Pan Topolánek byl sebejistý, přesvědčivý, znalý historie, zkrátka zkušený politik, až na jeho známé excesy z minulosti a orientaci. Pan dr. Hilšer je mladý, proč bychom nemohli mít takového "kolouška" na Hradě jako třeba Francie ? Stejný je můj postřeh. Zasloužili bychom si mít mladého prezidenta, ale výběr je nyní omezený podle mého názoru, i na vítězi jde najít nějaká chybička v případě druhé volby. Na odlehčení si vzpomínám, že kdysi volily prý ženy fešáka s hezkou kravatou - exprez. p.Klause. Jak to bude letos ?

3 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
LD

Hanko, ještě prosím přemýšlejte, aby pak z iritace nebylo znechucení: https://laddvorak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=643668

1 0
možnosti
PK

Jste nejen velmí krásná žena ,ale taky odvážná....a nenechte se prosím znechutit hloupými řečmi jen za to, že jste se neobávala vyjádřit svůj názorR^R^R^

17 5
možnosti
BJ

Jediny zdroj o Havlove vyroku o profesoru politologie je Topolankuv projev z roku 2003, tedy alespon ja jsem nic jineho nenasel. Zajimave je, ze se casto objevuje prohlaseni, ze Drahos je nevolitelny, protoze je "havloid" a zaroven take tento Havluv (udajny) vyrok, opet namireny proti Drahosovi.

2 0
možnosti
BJ

Egyptologie, samozrejme.

0 0
možnosti