Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

Karma! Cítím to naprosto stejně. R^

9 2
možnosti
Foto

když jsem ho pozorovala při odmykání korunovační komnaty-nevím jak může obstát prezidentským povinnostem dalších pět let:-/

18 6
možnosti
KN

Paní bloggerka si ho patrně přeje mít brzy v jiné urně, jinak by mu dopřála odpočinek.

Jinak nechápu, jak někdo, kdo o sobě píše, že miluje krásu, moudrost a tvořivost může volit Zemana.

19 6
možnosti
BM

Jonathan Swift

roku 1728 ve své eseji napsal: "Když se na světě objeví opravdový génius, pozná se podle toho znamení, že se všichni hlupci proti němu spolčí."

12 1
možnosti
DB

jeden z mnoha pravdivých citátů na danou tématiku.........

3 1
možnosti
Foto

;-Dten titulek je vskutku tak kouzelně blbej... že jsou věci v pořádku:)))

4 6
možnosti
JU

J47o33s55e26f 38U59l20m78a19n

17. 1. 2018 16:43

Proč blbej? Já myslím, že to byl od autorky záměr. Ale já vím, všichni, co to hodí Zemanovi, musí být přece blbí, co...

11 0
možnosti
MK
MW

Volte Jiřího Drahoše! Volte slušnou změnu! Miloš Zeman je starý, unavený a hlavně nemocný člověk, kterému je všechno jedno. Kdyby nebylo, nemohl by kolem sebe mít tu skvadru zcela bezpáteřných poradců. I v mém životě byly doby, kdy jsem mu naslouchala, ovšem ty už jsou dávno pryč. Miloš Zeman mě zklamal nejen jako politik, ale i jako člověk. On nemá rád lidi. Věčně jen někoho s despektem nálepkuje a uráží. Projevuje se jako zlý a mstivý člověk. Nehledě k tomu, že buducnost bude zejména o propojování vědy, umění a technologií a k tomu má daleko blíže Jiří Drahoš. Mně zajímá především prezentace naší republiky v zahraničí a tu Miloš Zeman opravdu nezvládá. Člověk, aby chodil kanálama. Vemte rozum do hrsti mladá paní a přehodnoťte své rozhodnutí. Nebojte se trochu riskovat.Odvažte se!!

14 11
možnosti

Právě volba Zemana je volba pro Změnu. Protože je starý unavený a hlavně nemocný. Jestli jsou toto všechno důvody k volbě humanoidní atrapy pak si ji užijte a nestěžujte si, že nás prodává bez boje.

0 0
možnosti
KK

K51a85r53e38l 16K34á32š

17. 1. 2018 15:45

Tak když už Váš žaludek vydrží takové ingredience jako je Ovčáček, Mynář, Veleba, Nejedlý ap., Zeman sám o sobě už mu moc neublíží. Co tak projevit i trochu lidskosti a nechat současného prezidenta na stará kolena odpočinout?

35 7
možnosti
LK

volit do těžkých časů takhle nemocného prezidenta je hodně nezodpovědné, že my se z té naší historie nikdy nepoučíme. Jakoby nestačil Beneš.

22 4
možnosti
Foto

Beneš není asi úplně správný příklad volby nemocného prezidenta. To by spíše sedělo na Háchu i Masaryka v poslední volbě.

0 0
možnosti
VV

Do urny se nehazi, do urny se uklada!

10 3
možnosti
JN

To bych potom chtěl vidět, jak jste vy při německých volbách uložil do urny Merkelovou. ;-)

5 0
možnosti