Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Předseda evropské komise Juncker je jasný pokročilý alkoholik, který ožralý na zasedáních poplácává po tváři a tahá za šlajfky evropské státníky.

Je zvláštní, že nikomu z vás "pro-západních" bojovníků, kteří se otřepáváte pohoršením nad "alkoholikem" Zemanem, tento skutečný alkoholik nevadí.

Je to celé nechutné pokrytectví.

Nezapomeňte, že přímou volbou mají lidé této země obsadit post prezidenta a ne post slušného člověka.

10 5
možnosti
Foto

Nejsme Junckerovi voliči.

4 3
možnosti
JH

J32i65ř71í 60H93o39r98á76k

16. 1. 2018 21:04

A dejme republice taky více islámu, jak si přeje Drahoš a věrného slouhu EU a Merkelové.

8 6
možnosti
VV

Pridejte i jine viry. Co treba tu Sjuganovovu jak si preje Seemann verny sluha RF a Putina.

4 1
možnosti
LC

Mezi těmi dvěma profesory je rozdíl asi jako mezi trabantem a mercedesem. Prý charismatického ...:-)

4 0
možnosti
AR

Zajisté je rozdíl veliký mezi němi, protože pozice naše v říši R.-U. za první války byla naprosto jiná, než je pozice dnešní.8-o

0 0
možnosti
Foto

Chtělo by to na Zemana najít něco nového, co bychom ještě nevěděli. Trochu invence prosím.

4 1
možnosti
Foto

Vám nestačí to, co víme a čím se on ani netají?

Lhář (prý soudně usvědčený), často uráží druhé, za své prohřešky se ze zásady neomlouvá, jmenuje premiérem bývalého komunistu (on jím byl také), spolupracovníka s StB, člověka důvodně podezřelého z podvodu...

..

Aby nebylo mýlky – Zeman pro mě není čirým zlem; jsou i věci, kdy s ním souhlasím (především kladný vztah k Izraeli), nicméně i hluchá husa umí foukat do flašky, jen mi to nějak nestačí. V takovém případě si nekřesťansky říkám „radši belzebuba než Zemana“. A Drahoš podle mě není belzebub; sice s ním mám podle předvolební kalkulačky jen 62% shodu (3. od konce), nicméně jako prezidenta bych ho měl radši než Zemana.

4 0
možnosti
KB

Z tohoto pohledu byl asi nejslušnějším, nejdůstojnějším a nejvzdělanějším ve svém oboru Emil Hácha.

9 0
možnosti
MN

A pan prezident Drahoš by takovým Háchou také byl. Byl by to prezident bruselského protektorátu Bémen-und-Méren.

3 5
možnosti
Foto

Dávám karmu. Třeba bude i pro náš národ po volbách

5 0
možnosti
PK

Slušná a důstojní je taky socha sv.Václava na Václavském náměstí....u prezidenta je to málo..

3 0
možnosti
RP

Je to jako když porovnáte lva s nějakým psem podvraťákem. Je napsáno, že hloupý, i kdyby nastokrát mlčel, bude považován za moudrého a blázen chce být neustále slyšen a středem pozornosti. I kdybyste vzali metlu a chtěli blázna napravit, neuspějete, protože jakmile promluví, ihned je zřejmé, čeho má nejvíce ve svém srdci.

Proto si přeji takového prezidenta jako mají na Slovensku, který svému bližnímu neškodí a nehraje jen do své kapsy...Jak příznačné, že mezi státníky a politiky je pan Fico největším mentorem komunistů, SPD a pana Zemana, protože mají k sobě názorově blízko a neustále špinící ty, kteří jejím klamným slovům nevěří.

2 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/