Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A ještě jeden dotaz přímo na autorku. Četla vůbec autorka Meze růstu? Já ano, měl jsem z této knihy referát při studiu na VŠ. Pokud autorka knihu nečetla, měla by tím začít a pak se do diskuse vrátit. Ačkoliv řada premis z knihy byla překonána (např. ropný zlom se v 90. letech nedostavil), základní myšlenky trvají, mj. fakt, že Země prostě neuživí bez rozsáhlého poškozování tolik lidí, kteří na ní dnes jsou, pokud všichni budou fungovat západním stylem života.

2 4
možnosti

Konspirací není členství Drahoše v Římském klubu. Konspirací je fakt, že (bohužel nejen) vy považujete tuto environmentalistickou organizaci za ředitele světa a Agendu 21 (neboli obecný popis, jak se chovat k životnímu prostředí šetrně) za nástroj, jak svět ovládnout. To je bohužel ukázkou toho, jak přírodní vědy dostávají v dnešní době na frak, protože lidé nejsou schopni oddělit fakta od manipulací a konspirací. To je navíc očividné selhání nás, středoškolských učitelů (sám učím biologii a fyziku, včetně ekologie), neboť tuto schopnost by lidé absolvováním střední školy měli získat... a je to důležitější než pamatovat si jednotlivé živočišné kmeny a jejich znaky.

10 5
možnosti
Foto

Paní Holotová jakpo obvykle manipulujete s pravdou. Konspirací není členství pana Drahoše v Římském klubu což ostatně on sám potvrdil, že se jejich diskuzí účastnil:

„Byl a je to od samého počátku čistě diskusní kroužek, kde se debatuje o různých otázkách doby. Vím to z přímé zkušenosti,“ řekl Drahoš s tím, že jistou dobu České asociaci i předsedal. Od roku 2010 se však činností spojených s think tankem neúčastní.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/rimskokatolicka-cirkev-jiri-drahos-svobodny-zednar-biskup-tomas-holub-13z-/zpravy-domov.aspx?c=A180115_170750_ln_domov_rsa

Konspirací jsou ty úmysly a vliv, které lidi jako vy Římskému klubu připisují což ostatně je zřejmé i z toho co pan Cemper napsal "Ta podle nich může za mezinárodní spiknutí a je součástí plánu na Nový světový řád." on nevyloučil, že byl pan Drahoš členem, jen napsal, že to tvrdíte bez důkazů a hlavně, že jsou konspirací vaše teze o účelu toho spolku.

13 5
možnosti
VH

Co si ještě vymyslíte na pana profesora? Zneužívání, krádež? Je vidět, jaký máte strach a tak přituhuje...alespoň necháte diskusi, na rozdíl od Vašich kolegů - hrdinů.Rv

6 5
možnosti
PK

No , prosím poučte mi co je za neřest býti členem tohoto klubu?

4 3
možnosti
PJ

P26e86t73r 24J27í23l11e88k

16. 1. 2018 18:01

Já si myslím, že když někdo vymění Římský klub za Kremelský.....

3 5
možnosti
MT

Koukal jsem na ten jejich web a o NWO tam nic nepíšou... Jsou fakt dobře zakonspirovaní!

0 2
možnosti
Foto

... právě jsem ohrazoval jeden výběh, a kus hrazení mi zbyl - jestli chcete, přenechám vám ho. Zn. Lacino;-D

12 4
možnosti
KT

Souhlasím s Vámi, paní Holotová. Pastviny, na kterých se pasou příslušníci a příslušnice tura domácího, se rovněž ohrazují elektrickým ohradníkem

10 4
možnosti
VV

Nejen tura domaciho, ale i uslechtilych koni. V Nemecku se tomu rika Koppel, ale ti obyvatele tam jsou mnohem inteligentnejsi. Vaclav Vydra by to jiste vysvetlil lepe, nez bych to dovedl ja.

0 3
možnosti
Foto

Tak čtu mezi členy jméno Ivan Klíma.To je ten spisovatel?Vždyt je mu skoro devadesát,ten chce také ovládnout svět prostřednictvím "tajné" organizace?Vy to asi nechápete,ale jste dost trapná....

10 4
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.