Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Na tom vhledu do cizích myslí ještě zapracujte. Takhle by to mohlo vypadat, že ztrácíte rozvahu:-)

1 0
možnosti
Foto

Docela mně fascinuje, jak si fanatičtí stoupenci Zemana hrají na slušňáky. To, že adorují Zemanovo hulvátství, hrubosti, sprostoty a lži, jim připadá samozřejmě v pořádku. A většinou si potřebují kopnout do Havla. Je to taková parta slušňáků: Zeman, Klaus, Okamura, Cvalín, Hermánek, Ovčáček, Mynář, Nejedlý apod. Taková prima slušňácká a poctivá partička.....;-D

12 3
možnosti
EH

Slušnost přece hledají fanatičtí kritici Zemana. Do Zemana se může najíždět s buldozerem, do Havla ani rýpnout. Připomínání Vaškových nectností je uráží. Přitom on si na důstojnost nehrál a svých chyb si byl vědom.

Dívají se na názorové oponenty vlastní optikou - já nenávidím Zemana, oni ho musí adorovat. My kydáme hnůj, oni už také kují pikle a hledají špínu.

8 0
možnosti
JH

Baví mě, jak tihle člověci, co si tolik potrpí na etiku a slušnost, dokážou být najednou tak sprostí, když není po jejich:-)

9 0
možnosti
Foto

Ten nadpis jsem četl několikrát. Nešel mi dohromady se jménem bloggera. Úvodník je už ale v pořádku. A konec ten už sedí. Mladej Klaus a pak ještě dodávám starej Klaus, Hannig, Robejšek, Babiš, Okamura, Filip atd. Už se to schází. Není tam jediný, s kým bych chtěl mít jakoukoliv společnou aktivitu. Samí suchaři a samolibci. A pokud jde o to sprosťačení. Máte pravdu to se může objevit na obou stranách, ale ta vaše jasné vede.

7 7
možnosti
Foto

Podporu Miloši Zemanovi vyslovil už předtím i Václav Klaus starší. Není tedy nic překvapivého, že celá rodina Klausova vysloví opět podporu Miloši Zemanu podobně jako před pěti lety. Ostatně paní Lívie Klausová pak za to byla Zemanem odměněna funkcí české velvyslankyně v Bratislavě. :-/

8 0
možnosti
MC

Okruh lidí kolem V. Klause stále prokazují, že jim jde o naši zemi, ne o poklonkování cizím zájmům a ne o vyvolávání chaosu a diskontinuity za každou cenu. To bychom museli být opravdu spravedliví a nenálepkovat. Pražská kavárna versus Moskva. To je ta nejhroznější nálepka, kterou vedou levicově liberální lidé tento svět do zkázy.

2 1
možnosti
MM

Bylo 1. kolo heknuté nebo nebylo ?

Jak se dá dokázat, zda bylo, nebo nebylo ?

---

Očekáváte , že 2. kolo bude heknuté, nebo nebude ?

Jak se pak pozná, že nebylo ?

Jo ták ! Podle výsledku přece !;-D

2 0
možnosti
VE

Drtivá většina chce slušného prezidenta. Ale jsou tu vážnější problémy

4 0
možnosti
Foto

Co je neslušného na Miloši Zemanovi? Jedno klopýtání na nemocných nohou a citace jedné vulgární skupiny v plném znění?

A není to trochu málo, Antone Pavloviči?

5 2
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik