Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P23e34t34r 13O48m86e53l49k92a

15. 1. 2018 19:46

Jaký pán, takový kmán. Ta suita, kterou se Miloš Zeman obklopil je jedním z mnoha důvodů proč ho nevolit.

8 2
možnosti
Foto

ano pane Petře-další z důvodů-řekni s kým se stýkáš a já ti povím jaký jsi:-)

4 0
možnosti
JV

J23i88r53i 96V15r11a43b88e72c

15. 1. 2018 19:43

To "gesto" s tou Zemanovou hůlkou letělo kolem celého globusu. Ostuda 1.třídy, Boris Jelcin #2

Paní Palková karmaR^

5 1
možnosti
Foto

;-Djako je Jelcinova vodka, možná bude i Zemanova becherovka;-D

dík za komentář

1 0
možnosti
LB

Stoprocentní souhlas a karma!

3 2
možnosti
ŠS

Přesně tak. Sice není mým favoritem ani pan Drahoš, ale pan Zeman už vůbec ne. Ta rozdílnost je zde evidentní. Máme šanci mít konečně slušnějšího prezidenta a pana Zemana už konečně dát k odpočinku a zapomenout na veškeré ty trapnosti, kterými svůj úřad, a vlastně i naši zem, znevažoval.

5 1
možnosti
Foto

ani já Drahoše nevolila, ale když už z toho vyšel jako Zemanův protikandidát tak myslím skutečně není co řešit-děkuju za komentář

4 0
možnosti
PV

češi si myslí, že když budou ,,makat,,a držet hubu že zbohatnou - znám několik lidí , co má dvě zaměstnání a makají 12hodin denně a vydělají si akorát na hypotéku a neco k jídlu .. no holt nezažádali o 50 mega na nějaké to hnízdo a 30% ovčanů si myslí že zažádáš a dostaneš ;-€

1 0
možnosti
Foto

R^poctivou prací zbohatlo možná pár lidí ale většinou je to jinak

dík za přečtení a komentář:-)

1 0
možnosti
Foto

děkuju a pěkný večer:-)

1 0
možnosti
Foto

děkuji paní Hanko a pěkný večer

0 0
možnosti
PK

Hrubost jsem vžy odsuzoval, ale na druhou stranu pohleďte na největší demokracii na světě, koho má v čele. Mám rád slušné lidi,které nihoho neosočují, nenapadají, jen mám obavy z přílišné slušnosti, v politice to není dobrá vlastnost. Madaři mají Orbána a to je velký tvrdák, který taky nejde pro nějaké to slovo příliš daleko,koho budeme mít my v panu Drahošovi? Slušný ,to je fakt málo....v politice.

2 0
možnosti
Foto

Naopak ! Slušnost v politice je dnes v Čechách zjevení, které může pomoci v celé zemi obnovit důvěru v politiku a zlepšit náladu / i pověst/ deseti milionů lidí.

1 0
možnosti
VE

S tou hůlkou, to nebylo gesto, ale hůlku použil jako ukazovátko, ukázal Sobotkovi mikrofon. Podobně při projevu se nejednalo o hrozící pěst, ale mimovolný pohyb, má neuropatii... Je pravda, že Zeman nás moc nezdobí. Můžeme při nejhorším čekat nějaké ostudy, trapasy i na mezinárodní scéně. Co nejhoršího můžeme čekat v případě Drahoše - posun vládní politiky a přistoupení na Dublin4 a permanentní uprchlické kvóty. Co je horší, ať každý zváží. Ale je tu fakt, že Zemanovy ostudy tu budou max. na 5 let, arabské a černošské vyloučené lokality už na furt.

4 3
možnosti
Foto

ano a vrávorání ve Svatováclaské kapli byla viróza a s tím Peroutkou to byl taky jinak stejně jako vtípek o likvidaci novinářů byl duchaplný a vtipný, opírání se o stolek během udělování státních vyznamenání byl jen promyšlený postoj a ne projev únavy toho, kdo na svůj úřad už nestačí

7 0
možnosti
RE

Tak nějak mi tady chyběla vždy elementární úcta člověka k člověku, které jsem pozoroval snad v každé evropské zemi vždy alespoň o krapet víc. Třeba to bude odrazem tohoto.

4 0
možnosti
Foto

přesně-stačí si pročítat komentáře na zdejším blogu-jak málo lidí dokáže střízlivě a slušně diskutovat bez urážení a osobních útoků-dík a pěkný večer

1 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik