Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Normální ubohá zemanovská propaganda s ruským pozadím. Parlamentní listy ... jako vždy. Dobrý blog.

11 5
možnosti
BM

A jak jste přišel na to že to vyšlo od Zemanovců?

7 1
možnosti
AR

Je hezké, že do zdejší diskuze se zapojila i J. Holotová, která v poslední době se věnovala očerňování prof. Drahoše. Všiml si toho i server Fórum 24 viz zde:

http://forum24.cz/do-boje-s-jirim-drahosem-se-pustili-i-konspiracni-teoretici/ Zde je patrné, že madam Holotová se chce vyrovnat s. Cvalínovi v konspiracích!!

8 3
možnosti
JH

Když to sdílelo i Fórum 24 a ještě k tomu od Jana Cempera, tak je to jasné, že jsem konspirační teoretik a nebude na ničem ani za chlup pravdy ;-)

5 6
možnosti
JR

J95a60r52a 90R40a56n62k

14. 1. 2018 21:56

Diky za ten konecR^ Je temer 100%, ze tak jako doposud vsude jinde zapracovali rusti hackeri (vlastne Vladimirovy), takze mate uz take ruskou (collusion), jako ta, kterou vysetruje FBI R. Mueller ve Statech a zdi Bileho domu uz zacinaji opryskavat.

2 7
možnosti
JR

J13a43r97a 29R27a66n14k

15. 1. 2018 2:58

Pan Kulhavy&Co. pokud vim nerozumi anglicky, jak mohou sledovat americke zpravy, CI BBC, kde se denne mluvi o tom, kdo zrovna opustil Bily dum a ze Manafort, Carter Page a Flynn uz povidali a pujdou do chladku. Panove - ucit se, ucit se, ucit se!

0 3
možnosti
Foto

Karma, až tedy na to "asi":-)

6 4
možnosti
Foto

Nepomlouvejte Děda Vševěda prof. Ing. Drahoše, DrSc., d.h.c. Dokonce mu tím pádem hrozilo, že se stane akademikem ČSAV,

9 5
možnosti
Foto

Mluví z vás závist, pane Řezníku :-)

7 5
možnosti

Těch hnusných lží a manipulací proti Zemanovi bylo tisíckrát víc než proti slušnému serioznímu panu Neprdínesmrdí. Já mám jasno.

17 14
možnosti
RH

Třeba jako že je soudně uznaný lhář, že prosazuje zájmy Kremlu, že jeho kancléř nemá potřebnou prověrku, nebo že v minulých volbách vymýšlel pomluvy na protikandidáta? Jaké lži máte na mysli?

17 0
možnosti
MK

Nesmysly nikoho se zdravým rozumem nepřesvědčí, ale za to:

- rychlé přijetí eura (být součástí klubu, který platí řecké dluhy)

- usilování o přestěhování vyhazované Sorosovy univerzity do Prahy

- přijímání muslimských migrantů v řádu tisíců

To není virtuální realita, ale názory p. Drahoše v r.2017.

Proto volím Zemana!

11 20
možnosti
JH

Pane Kulhavý, to, že je pan Drahoš členem naší národní asociace Římského klubu není nesmysl. Otázkou je, proč to tak úpěnlivě tají stejně, jako svého času Václav Havel. Relevantní ověřitelné odkazy jsou v mém článku "Odpoví mi pan profesor Drahoš zda je členem Římského klubu?"

2 4
možnosti
LC

Njn, na Wikipedii čtu, že pan Drahoš je podepsán pod 14 patenty ... jako spoluautor. Vlastní ani jediný. Jo a nějakou tu, určitě pomluvu, jsem taky slyšel.

7 0
možnosti
LB

Tak Cvalín tomu určitě rozumí;-D;-D;-D

6 0
možnosti
JH

Vážený pane, zeptejte se na členství pana Drahoše v České asociaci Římského klubu třeba jejího prezidenta Pavla Nováčka, když to sám pan profesor tají, tento pán Vám na to odpoví, on se za to nestydí, odkaz máte v mém blogu, ale pro jistotu Vám ho sem kopíruji https://www.clubofrome.org/members-groups/ex-officio-members/

9 7
možnosti
JH

P.S. seznam představitelů národních klubů je tam a je to i v mém článku, kdybyste byl kliknul na odkaz, nemusel jste se tu teď ztrapňovat polehčujícími infantilními poznámkami v článku

3 4
možnosti
JZ

Ona je otázka, jestli se pan prezident trochu nepřepočítal. Choval se jak se choval, přehnal to a první kolo není jen nějaký varovný prst, že by měl v kampani zabrat, zopakovat názory a nachytat nerozhodné, ale jednoduše konečný výsledek - tzn. že ho 60 % lidí prostě nechce.

Protože podle toho, jaké pány těch 60 % lidí volilo se mi nezdá, že by nějaké kydací kampaně měly šanci zabrat. Ti už rozhodnutí jsou, že Zemana ne.

2 2
možnosti
JP

J41a24n 92P45a62l66l36a71s

14. 1. 2018 21:17

Máte zajímavé počty.

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2066x
Tohoto autora je těžké definovat, jelikož ani on sám nemá potřebu se definovat, či být definován.

Miluje život, svoji rodinu, svoji práci a snaží se o co největší autenticitu v dialogu.

https://www.schizahelp.cz/

Seznam rubrik