Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

srazka politika s vedcem.. který se stihl naucit ustavu.. prosty dotaz.. je zde někdo kdo by si nechal slepak operovat od drahose? udelal by to slusne..

9 7
možnosti

Kdyby hloupost kvetla .......... Znáte to sdělení Miloše Kopeckého v Nemocnici na kraji města? Na Vás sedí.

7 6
možnosti
MH

Chápu to dobře tak, že autor měl původně jiného kandidáta, ale v momentě, kdy se osobně setkal s Drahošem, který na něj tak ohromně zapůsobil, (čím tak najednou?) že ho vychvaluje do nebes. A karmu samozřejmě dávají všichni jeho příznivci, i když se o žádné hlasování nejedná. A stačilo k tomu pár vět - skutku výtečná strategie.

5 6
možnosti
TV

slyšel jste někdy o druhém kole voleb ? A o tom že nepostupují všichni kandidáti ?

6 0
možnosti
JK

Zeman sám sebe uzavřel v bublině, ze které nemůže ven. Umocnil to tím, že vrchnostensky a přezíravě odmítl konfrontovat své názory jako kandidát na prezidenta. Jednostranné poklonkování na východ, nevhodné a sprosté bonmoty, výroky a prohlášení mu zavřeli možnost komunikace na západ. To je ten směr, díky kterému máme nyní takový hospodářský růst, natruc Zemanovi. Objímá se se stranou, která má program založený na nenávisti a vyzdvihuje osobu, která by bez jeho podpory zřejmě seděla v base. U ostatních vykopal takový příkop, že ho nikdo nepřeskočí. Podporují ho lživé a štvavé weby s podporou těch nejextrémnějších person, které pomocí nenávisti štvou lidi proti sobě, s cílem rozložit společnost a připravit půdu vůdci - sjednotiteli. To je snad nejhorší ze všeho.

Drahoš má již dnes otevřené dveře v Rusku i Číně, ale zároveň v EU, Německu, Francii, Angllii a jinde v Evropě, také však v USA a Jižní Americe. Prezident nemůže mnoho, jen hrdě reprezentovat Česko, to které nekrade propisky, nemluví sprostě, nepodporuje překreslování cizích hranic a nedoporučuje střílet novináře. Doma parlament doufá a to i včetně ANO (čím dál více), že se bude ctít ústava a elementární slušnost, ne nejdřív projevem podpořit a pak při odchodu ve dveřích podrazit. Na Drahoše se nenašla žádná skutečná a podložená špína, takže zbývají jen všeobjímající nálepky se kterými má hradní tým dlouholeté zkušenosti, hlavně si u toho nemusí lámat hlavy s fakty.

Co chce Drahoš dělat říká jasně a kdo chce tak to slyší.

25 12
možnosti
PK

Velmi dobře napsánoR^

8 4
možnosti
DP

D68a64d74a81k 16P15e32t26r

18. 1. 2018 6:43

Kompro? Jaké kompro? Bulvy se mě protáčí a žádné nevidím. Zřejmě si je Drahošův tým sám vytváří. Podívejte se, jak na chudinku Drahoše Hrad útočí.

6 7
možnosti
JK

Před protáčením jedné, či druhé bulvy je doporučeno sundat klapky, obě.;-)

10 4
možnosti
MK

I já bych si přála slušného a decentně vypadajícího prezidenta. Pokud by ovšem zároveň byl osobnost, která nás ochrání v dnešní dramatické Evropě, která bude statečná a rozhodná, která bude umět rozeznat skutečný smysl současných dějů, která bude mít nezbytné zkušenosti z politiky. Pan Drahoš je slušný, je zdravý, má hezké sako a dobře vypadá, ale ty nezbytné a navýsost důležité vlastnosti nemá. Dokonce se obávám, že při svém vzdělání trpí i inteligenční slepotou a pravděpodobně nepatří ani mezi sedm statečných.

11 13
možnosti
JM

Ja s vama souhlasim, problem je, ze Zeman do toho vaseho vyctu zapada jeste min, takze budu muset zvolit nekoho, kdo mi uplne nesedi, ale je to snad mensi zlo, nez to, ktery tam sedi ted.

9 4
možnosti
DM

Aaa jak vidím v diskuzi, kompro je už tady:-)

Volím pana Drahoše.

9 5
možnosti
JV

J73a59n 75V14a35j31č92n37e16r

17. 1. 2018 21:48

Takže když si odmyslím nějakého Drahoše a nějakého Zemana, tak z textu vyplývá jedině to, že jste buď angažovaný nebo blb (popř. obojí). Nikdo s trochou rozumu a i třeba minimálním odstupem, by takový text nevyplodil, natož to ještě předkládal veřejnosti.

8 6
možnosti
Foto

J19i19ř82í 49L39i59b82e61r

17. 1. 2018 21:31

Pěkně napsáno, tak karma R^

6 6
možnosti
JZ

Ty jednou budeš hořce plakat chlapče, jak si se spletl.

5 12
možnosti
JK

J95a97n 33K74a46š37p73a29r

17. 1. 2018 23:59

Nebude. Nežije tady a asi se nehodlá vracet...

2 0
možnosti
Foto

Tak hodně štěstí v bruselsko-muslimské kolonii!

8 10
možnosti
LF

Kdežto když bude zvolen Zeman, nic takového se nestane, protože Zeman má rozsáhlejší pravomoci než jiní čeští prezidenti a zastaví to vlastním tělem! ;-D

9 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 22913x
Za ženu jsem si vzal Maďarku, žiju v Kataru a jsem obklopený všemi národnostmi světa, ale přesto jsem pořád Čech jako poleno.

Seznam rubrik