Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, ona jenom ta slušnost na výkon funkce nestačí !

17 5
možnosti
MG

I pokud by Drahoš špičkový chemik mohl být k něčemu dobrý tak na pokusy určitě ano ,ale pokusů už bylo dost ,proto za mě určitě Zeman je to politik a já nejsem laboratorní myš na pokusy .

21 9
možnosti
VK

Já svobodu nevyměním za formální slušnost. Slušností je ale i odpovědné jednání vůči národu. A v tom je Jiří Drahoš nečitelný. Nebudu riskovat a volím - i když s těžkým srdcem - Miloše Zemana. Proč píši ve svém článku na iDnes.

19 12
možnosti
DR

To přece po vás nikdo nechce. O žádnou svobodu vás Drahoš nepřipraví. Toho se naopak můžete obávat od dua Zeman-Babiš.

14 25
možnosti
DH

Slušní podporovatelé slušného Drahoše změnili na jeho stránkách text Výzvy vědců za mírnější verzi a pod ní přilepily podpisy vědců včetně slušného Drahoše, když na to byli jednou čtenářkou samozřejmě neslušnou - také jak jinak, upozornění, že lžou a manipulují veřejností, tak to dali do původní podoby. Zdroj-Neviditelný pes.cz. Slušní lidé volí slušného Drahoše, který po té, co se rozhodl kandidovat na prezidenta pokrytecky změnil názor na příjímání uprchlíků a světe div se, ze slušného vítače se stal slušný nevítač.;-D

26 7
možnosti
MR

Nejlepší kompro na Drahoše bylo jak prohlásil, že EU je stará 60 let. Dohledatelné na videu přes urputné mazání youtube. Profesor ani neví že EU vznikla teprv před 25 lety.

8 10
možnosti
ED

Píšete nesmysly, EU je v Evropě prostým nástupcem EHS/ES a suma sumárum je tady opravdu a opravdu už 60, ano, přesně 60 let.

.

.

Klobouk dolu, pokud to profesor věděl tak na rok přesně!!! :-P;-)8-oR^

13 8
možnosti
MK

M98a14r87t15i40n 22K48r38a96l

20. 1. 2018 10:51

Hnojomety se sice budou činit, ale je to jen o tom, jestli si voliči ostatních kandidátů zachovají klidnou hlavu a nenechají se zblbnout hordami migrantů, kteří zcela zastavili migraci a čekají jen na inauguraci profesora Drahoše. Jiné téma tábor protikandidáta nemá.

Já volil Pavla Fischera a co se mne týče, pauza mezi dvěma koly je zbytečně dlouhá a zcela zbytečná. Už se těším do volební místnosti.

9 8
možnosti
DH

To na západě jsou na tom lépe, hlavním tématem při sestavování německé vlády jsou migranti, hlavním tématem při rozhovorech mezi Macronem a Mayovou jsou migranti. Kurz v Rakousku vyhrál protože měl hlavní téma migranty a vládu sestavil se Svobodnými, od kterých by si před pár léty ani pes kůrku nevzal.

12 0
možnosti
LP

Demokracie má jednu výhodu... I hlupáci se mohou na síti vyjadřovat a tím se zcela znemožnit. ;-D

8 2
možnosti
MP

Vidím, že těchto výhod sám rád využíváte ;-D

6 4
možnosti
KN

S takovými bulvárními nadpisy běžte do k r d e l e!

6 5
možnosti
MK

M41a26r34t87i93n 71K64r96a51l

20. 1. 2018 10:52

No, myslím, že je to parodie na Parlamentní listy, Aeronet a další příbuzné servery.

7 4
možnosti
DB

Kdysi se kdosi zeptal Démokrita: "Proč, jsa veliký, oženil ses s malou ženou?" A on odpověděl: "Vybíraje zlo, vybral jsem si menší."

A když tak uvažuji o tom koho volit, pak mi tento příměr docela baví.

6 0
možnosti
MK

RvRvAno, jen ta slušnost je Drahošovo aktivum, názory na migraci, vůbec žádný názor na islám a Bruselu (kromě kvót - zatím avizovaně) odsouhlasí vše.

Na Hradě je teď v bouřlivé době potřeba jistota; VOLÍM ZEMANA!!

18 11
možnosti
JL

Názory pana Drahoše na Vámi popsaná témata znám a souhlasím s nimi.

6 3
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 22913x
Za ženu jsem si vzal Maďarku, žiju v Kataru a jsem obklopený všemi národnostmi světa, ale přesto jsem pořád Čech jako poleno.

Seznam rubrik