Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ED

a/ co sem motá p. J. fotku Havla?, b/ místnost měla být zkontrolována předem, c/ co ta reportérka Novy, vedle níž ta podivná ženština stála a ona pak o tom vyprávěla, dělala? Mohla na ni upozornit předem, ne?, d/ je to prasárna, ale možná to zvýšilo zájem dát Zemanovi hlas, e/ najde se někdy mladý charizmatický kandidát? Nebo už tito mají jiná teplá místečka - to je v pořádku - a do nějakých voleb se jim nechce?

0 0
možnosti
Foto

a/ paní Jandová si může dát do záhlaví co chce, když to neporušuje pravidla redakce

b/ - e/ nekomentuji, protože je mi to jedno:-)

0 0
možnosti
JB

J65i22ř13í 67B21l49á36h27a

13. 1. 2018 10:57

Co Vy píšete za nesmyli to nevymyslí ani ta holka co píše o důchodcích, aby měli zákaz voleb.

3 6
možnosti
LH

Vy tedy tenbutok schvalujete ? Ano ne? Co kdyby mela za zady nuz?

4 1
možnosti
MV

Nože netřeba. V případě MZ stačí, jak včera viděly miliony diváků, jen pořádnej zenskej křik.

8 1
možnosti

Vážená paní Jandová, moc by mě zajímalo, jak byste na Zemanově místě zareagovala vy, kdyby se na vás vrhnul nějaký exhibující magor a roztáhl kabát pod kterým by nic neměl. Tedy kromě nápisu, že jste Trumpova děvka. Že byste nehnula brvou jako správný westernový hrdina a skolika ho dobřew mířenou ranou pěsti? Dost bych se divil. Naopak by mě nepřekvapilo, kdyby se pod vámi objevila loužička. Ale to bych vám neměl za zlé. Pode mnou by se v podobné siruaci objevila možná také. Jenže já nikoho pohrdavě neshazuji jako vy.

18 4
možnosti
MV

Jenže šlo o MZ a ten sám sebe shazuje dnes a denně. Je mi ho líto, a to by se mému prezidentovi stávat nemělo. Prezident má mít přirozený respekt. Kdyz ho nemá...

6 2
možnosti

Všechna ruská/sovětská média vítají předpokládáné vítězství jejich satrapy ing. Miloše Zemana.

Volby glosují titulky "v čechách se rozhoduje zda čechy budou s Ruskem nebo se západem"

7 2
možnosti
MV

...takový hrdina je náš Myloš, vrchní velitel a bojovník proti všem, nikoho a ničeho nebál, každému dokáže poradit, všechno ví, všechno zná, no a hele, dneska na něj vybafne jedna kolemjdoucí, nahatá dívčina a ochranka ho musela před druhým pokusem o volbu odvést přebalit a pofoukat bebí...;-D

8 5
možnosti
Foto

Hodně trapný text. Nehodný muže. Ačkoli....

3 5
možnosti
Foto

Děkuji moc, Tomáši :-)

0 0
možnosti
VR

Té slečně patří velký dík! Ukázala nám pravou tvář prezidenta Zemana - ustrašeného, nemohoucího slabocha s velkými prolhanými ústy...

14 8
možnosti

...ukrajinka zachraňovala čest občanů české republiky. Tak to je, bohužel.

5 3
možnosti

Souhlas paní JandováR^, když jsem viděl to zoufalé zděšení v tváři prezidenta republiky po výkřiku aktivistky a bezvládné vrávorání strachy oněmělého člověka podpíraného - téměř neseného - dvěma metrákovými "ochránci", tak mne napadlo: a toto je vrchní velitel ozbrojených sil České republiky. Když přišel podruhé, tak statečně a s nadhledem prohlásil, že je vlastně potěšen, protože byl touto aktivistkou napaden také papež. Kde se mu toto v jeho strachy zmatené hlavě vzalo - ví jen on sám nebo jeho tiskový mluvčí. Teď jdu volit a vím naprosto přesvědčivě, koho volit nebudu.

9 7
možnosti
JU

J63a35n 82U25l69r94i41c85h

13. 1. 2018 10:25

Vy jste se nikdy v zivote neleknul? Predpokladam ze pokud ano, tak jste u toho zachoval klidny a inteligentni vyraz. Kritizujte zemana za jeho chovani a politiku, kritizovat ho za to ze se lekne je ubohe.

8 0
možnosti
Foto

Vůbec nechápu, jak osoba Vašeho založení, která má k humanitě asi tak daleko, jako já k Ruanda Urundi, může dát do záhlaví Václava Havla.

To je pokrytectví na kubík (třetí mocinu).

0 12
možnosti
MV

Že to nechápete Vy, Jiří, neznamená, že je chování paní Jandove odsouzení hodne. Často také nerozumím tomu, co vyznavate, ale nikdy se vám nevysmivam ani Vas neurazim. Jsem vychovanej jinak.

9 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik