Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KM

To zas byla včera s panem prezidentem Zemanem legrace ...

...zato s Vámi dneska pro změnu trapárna !!!

14 5
možnosti
VB

Hysterie, hysterie? Už se to Zemanovi a jeho svitě krátí.

5 6
možnosti
VB
VPS

p. Jandová, pokoj vám nedám.

Co si myslíte o tom, jak volby dopadly teď, když váš nemoudrý (nechci použít slovo hloupý) názor propadl na celé čáře. Vyměníme národ anebo zavřeme držku?

8 5
možnosti
Foto

Pane Pániku, nemyslíte si, doufám, že Miloš Zeman byl dnes opět zvolen prezidentem?8-o

4 6
možnosti
Foto

Marie, někdo tu hrubě nesouhlasí, někdo připomíná karmu... a já velmi ráda děkuji všem takovým za čtení i to, že sem do diskuze přišli.

totiž...

Museli se zkrátka prvně než s čtením Vašich řádek potkat s portrétem Václava Havla. Tedy s jistým symbolem toho - mimo jiných věcí -, že sem mohou dnes všichni napsat svůj názor, svobodně, že si mohou vybírat, kam ho napsat, že mohou být v informacích propojení s celým světem internetem - necenzurovaným jako v Číně, že tu byla kdysi naděje a spousta vykonané práce a že i Miloš Zeman toho všeho - sice maličko v závětří- (bez jakéhokoliv vyčítání řečeno) - využil. A že právě on má chvíle, kdy na tu silnou a nejednoduchou těžkou dobu má tendenci zapomenout, zlehčovat. Ta fotka nad Vašimi články je zkrátka pořád potřebnáR^V

8 6
možnosti
JD

J61i94r75i 80D77v71o19r21a90k

13. 1. 2018 17:01

To si fakt myslite, ze za 89-ty muze Havel? Toho hlavne zajimaly "jeho" restituce a za beztrestnost byvalych pohlavaru KSC se ta rozkradacka pod Klausovym vedenim docela povedla, ne?V

6 6
možnosti
JL

Na Zemana netřeba brát řemen, stačí jenom jedno děvče z Femen.;-)

11 5
možnosti
Foto

J35a69n 71Š42i28k

13. 1. 2018 14:07

Z Vašeho pohledu jste napsala jistě velmi vtipný text, který zřejmě získá řadu kliknutí kvůli titulku a vysokou karmu kvůli obsahu. Nepřidám se. I mladý člověk kypící zdravím by byl v případě takového napadení před infarktem. Těžko víte, co můžete očekávat od někoho, kdo se na vás nečekaně vrhne, zvláště když jste hlava státu. Možná by to chtělo trochu empatie. Pana prezidenta jsem dnes rovněž nevolil, nevede mě k tomu jeho věk, ani to jak vypadá. Přesto si dovolím napsat, že Váš článek je laciný a podbízivý.

25 9
možnosti
Foto

Děkuji za diskusní příspěvek, pane Šiku. Napsal jste, že jsem napsala velmi vtipný text, který kvůli obsahu získá vysokou karmu. No tak to jsem vlastně napsala skvělý článek, ne?;-)

3 12
možnosti

Máte skoro 4000 přečtení. Hluboká poklonaR^

1 1
možnosti
Foto

Děkuji, když je článek na titulce, tak to naskakuje skoro samo :-)

1 5
možnosti

Nevim, jestli Zemanovi odpurci pouze dostavaji nejake reporty s nazvy clanku, kdyz reaguji na neco, co se nestalo...

Zeman tu zenskou snad ani nevidel, povalila ho nahle jeho ochranka, co jej prekvapilo, co by asi s vami urcite nehnulo, kdyby se na vas u voleb najednou vrhl nejaky velky chlap... a on nevedel, co se deje. Pak k tomu vtipne poznamenal neco ve smyslu, ze je pocten pozornosti tech, co protestovali i proti papezi.

7 3
možnosti
Foto

Ano jen potvrzujete, že už moc nevnímá svět kolem sebe, kromě něj si ji všimli očividně všichni

0 0
možnosti
VPS

Jak tak sleduji vaše příspěvky ani mne váš článek nepřekvapil.

Ubohost nad ubohost.

Co myslíte: Bude Vaše fyzická kondice za takových 8 - 10 let o moc lepší, než ta dnešní Zemanova?

Ta intelektuální je již dnes tak poloviční proti té Zemanově.

26 11
možnosti
Foto

Já samozřejmě nevím, jaká bude moje kondice za 8-10 let, ale co vím zcela jistě je, že nebudu v té době kandidovat na funkci prezidenta. A o moji intelektuální úroveň si starost nedělejte, na vás to stačí. Navíc, už ani ta Zemanova není žádná velká sláva. :-)

11 16
možnosti
JL

Ta situace byla směšná jak v komedii. Neberme to zas tak vážně.

2 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik