Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FN

Nejhorší je, že ta nenávist a zloba vychází z lidí, kteří se zaštiťují odkazem Havla, kteří se snaží dosáhnout lásky (rozuměj, jediného správného názoru) tím, že projevují nenávist vůči všemu s čím nesouhlasí. Vždy si vzpomenu na slova jedné písničky,

za moudrost bláznit, za ticho řvát, za víru ptát se a za pravdu lhát.

V současnosti se u nás určitá menší část společnosti, za velké podpory médií, snaží zbytku společnosti vnutit své názory a neštítí se přitom používat lži, polopravdy a nenávistná vyjádření.

57 8
možnosti
Foto

... to je stejný - hloupý a hlavně vylhaný blábol, jako článek autorky - přesný opak je pravdou!! a lhaní příznivců Zemana, Babiše a Okamury, na tom nic nemění. RvRvRv

6 27
možnosti
Foto

Ano, máte pravdu. Propagandě se lze vzepřít jedině ve volbách - sice jen jedním hlasem ale i to za to stojí !!

12 3
možnosti
Foto

Ale aby nebyl ještě tak náhodou odečten, co to povídám, správně přečten? Na co asi pan Drahoš nosí brýle?

0 0
možnosti
MS

Buďme rádi, že ke slovu přicházejí kondomy a ne recept, který doporučoval na premiéra Sobotku prezident Zeman. :-P

6 7
možnosti
JH

Jen pro úplnost - ten recept nedoporučoval, označil ho za nedemokratický.

A ačkoli předmětný dotaz směřoval proti premiéru Sobotkovi, Zeman ve své odpovědi namířil onen recept proti jakémukoli politikovi, "prezidenta nevyjímaje".

0 0
možnosti
Foto

Až tak zase ne. Ovšem, ,, ta lidská zloba, která vyvěrá z lidské tuposti a blbosti, je věčná , a ...."J.W.R^ Ovšem díky pokroku se jí daří šířit i čím dále ,,kvalitněji" a všude, nejen u nás(Já;-))

2 0
možnosti
VD

Falešná korektnost je naše zhouba a účinný prostředek v rukou našich nepřátel.

Znám lidi, kteří výrazy "ku..., pí.." používají s frekvencí snad větší než 6 za minutu, téměř jako citoslovce, přesto si jich jako lidí a jejich morálního kreditu vážím, řadím si je ke skutečným hodnotám.

Ono, nejsou hodnoty jako hodnoty, "ku..." ne snad.

:-)

23 2
možnosti
MK

Přesně tak. R^

Myslím, že toto uvažování řekne o člověku mnohé. Také já osobně znám pár zdvořilých hajzlů, kteří snad nemluví jinak než spisovně. Soudě dle některých reakcí, byli by pro některé jedince ideálními kandidáty na úřad prezidenta.

1 0
možnosti
Foto

Mír ale je pokračování války jinými prostředky.

2 0
možnosti
JP

Pane Buček, kdo si dovolil házet předměty na Havla? On nepil, nelhal(nezaměstnaní, vrácení majetků, prezidentská funkce atd.), nebyly žádné vajíčka, trenky atd.. Podle názorů (obyčejných) občanů se u nás dostala k moci tzv. elita, obsadila významná místa (ČT, rozhlas, ministerstva, soudy) a diktovala co je "demokracie", a teď už narazili.:-)

39 2
možnosti
MB

Souhlas, a o čem píšu viz dole + odkaz ... :-)

0 0
možnosti
MB

V socialismu byl průsak nálad, informací obyvatelstva - pod dohledem. Prostě cenzurován. To i vybudilo povrchní dojem pokojnosti - vše, pak v obrovském protikladu s šířením svobody informace. I úsměvné šoky, V.Havel, prezident se šálou v kožené bundě, klobouk nikde ... Jsem odpůrcem M.Zemana, samozřejmě že odsuzuji vulgarity směřující na jeho osobu. Dá se to vyjadřovat jinak - nejlépe nyní, nevolit jej. Nicméně vděčná otázka o slepici a vejci ! Kdo s tím začal ? kdo lež pojal za základní pracovní nástroj - Kdo tu občanskou válku začal ? Kolik prohraných soudů má např. V.Klaus - kolikráte mu bylo soudním rozhodnutím , včetně peněžní háhrady určena omluva ? ... viz. https://www.lidovky.cz/milos-zeman-se-jiz-v-minulosti-musel-za-sve-vyroky-omluvit-pov-/zpravy-domov.aspx?c=A161111_124958_ln_domov_ELE :-)

2 4
možnosti
Foto

Tak to víme přesně. Tuto občanskou válku začal jeden kulturní pracovník, myslím, že režisér, který se o Zemanovi vyjádřil velmi nelichotivě hned po volbách.

11 1
možnosti
VS

"Volby v rozdělené zemi. V zemi, ze které se vytratila pokora, úcta a respekt k ostatním."

Tak pst ať nikdo nezjistí, jak se k těmto hodnotám staví současný prezident...

21 1
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik