Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Každý ať volí tak, jak to cítí.

(Vzhledem k nadpisu je docela zajímavé, že jste vlastně nevysvětlil, jaké jsou kvality p. Zemana, které vás přesvědčily.)

14 3
možnosti
JZ

Explicitně to autor neuvedl, nicméně například já jsem to pochopil.

4 1
možnosti
VK

Určitě nepřeji Vysočině Zemana - ať se odstěhuje do Ruska, nebo do Číny. Vysočina ze něho nemůže. A co by jste od médií čekali (nepočítam mezi ně TV Barandov - to je účelovka) - celého Zemana udělali novináři když hlásal spálenou zemi. Pak už do nich jenom kopal. Větší "žumpa" než někteří novináři je při výkonu své funce však on osobně. Skončí buď volbami, nebo smrtí..už má podle občasných záběrů z TV silný náběh...

9 11
možnosti
LS

Pan Zeman měl možnost svou kontroverzní kariéru zakončit státnickým výkonem hodným velké osobnosti. To, co na takto významném postu předváděl nebylo rozhodně způsobeno médii, jak se nám tu, autore, snažíte vsugerovat, ale samotným panem Zemanem. Možná by někomu imponovalo, pokud by média vynechala kontroverzní výroky nebo neinformovala o kontroverzních kauzách spojených s hradem a jeho osazenstvem ... ale víte ... těžko zabráníte panu Zemanovi v přímém přenosu pronášet slova, která pronášel. A za takových okolností to na média nehodíte. Ani to, jakým způsobem ke své volbě dospěl. A přeje-li si pan Zeman smrt občanů této země, kteří neholdují alkoholu a/nebo masu, pak je to opět jeho vina. Podobně, pokud proklamuje zabíjení určitých profesí. A není-li dostatečně diplomat, aby bylo jasné co myslel a jak, pak nemá na svém místě co dělat a nebo by měl raději mlčet.

Marně přemýšlím, jestli pan Zeman během své kariéry udělal něco, co lze hodnotit kladně, potažmo(chcete-li) co bych já mohl hodnotit kladně. Zde můžeme spekulovat nad tím, že to média zamlčela, ale nezamlčel by to pan mluvčí.

16 5
možnosti
Foto

Něco kladného by se našlo - téma pro karikatury a vtipy. Jako jediné přijatelné (byť populistické) gesto byla "milost" pro Kájinka, protože ten se stal obětí hrátek mafiánů a tajných služeb.

A pokud si to rozmyslí a vzdá se kandidatury, bude mít u mne konečně plus. :-)

6 5
možnosti

Ono i v té Americe (USA) nevolí Trumpa jen nesvéprávné "socky" se základní školu, jak se nám to snaží naše "nestranná média" vytrvale vsugerovávat. Mám příbuzné v Chicagu, kteří mají svůj "byznys" (OSVČ) a světe div se, všichni jejich známí (podobně situovaní, co podnikají a jsou tak říkajíc "za vodou") volili v prezidentské volbě právě Trumpa a nikoliv Clintonovou.

32 6
možnosti
AP

To nemůžete vůbec srovnávat. Prezident v USA má "trochu" jinou funkci a s naším formálním prezidentem, který je jen pro reprezentaci, to nemá vůbec NIC společného.

0 0
možnosti
IR

I13v25a 59R62a19k40o98v60á

5. 1. 2018 17:02

R^ perfektně napsáno.

10 6
možnosti
JP

Karma. Za vším hledej peníze, ti oponenti se tak chovají proto, že mají mimořádný strach.:-)

5 7
možnosti
JH

R^vnímám to stejně. Kritici Zemana si nedokáží vyslechnout jeho rozhovory, projevy, debaty, odmítají ucelené informace a objektivní diskuzi s oponenty. Na antizenovské vlně se vezou na základě nějakých sestříhaných záznamů a vět vytržených z kontextu jeho myšlenek. Nyní jsem publikovala článek zde Skvělý Týden s prezidentem a myslíte, že diskutující pod ním zajímá obsah článku a debaty, na kterou je tam odkaz? Nikoliv! Zajímám je jenom já a urážení mé osoby.

16 12
možnosti
JR

J35a93r92a 87R33a81n43k

23. 1. 2018 7:48

Zkuste dietu, to pomaha, ttreba se jeste zalibite:-/

0 0
možnosti
PK

V dosavadním průběhu kampaně Jiří Drahoš několikrát prokázal, že o politice toho moc neví. Netuší, že v předvolební strategii dostal za úkol zopakovat roli Jana Fischera z minulé prezidentské volby, který byl „roztleskávačem“ pro postup Karla Schwarzenberga do druhého kola. Jiří Drahoš podobným způsobem připravuje postup do druhého kola pro Mirka Topolánka. Tak si vysvětluji to převzetí nelichotivé přezdívky „želé“pan Drahoš je sice úctyhodný, akademicky posvěcený muž, ale pro mě strašná nuda...

s Milošem Zemanem nuda rozhodně není. Ale chápu, že ho některé společenské kruhy hodně nemusí, je svůj a je především neposlušný...a s inteligencí voličů to skutečně nemá co dělat pane B,,,,:-)

9 11
možnosti
PB

Tak děkuji za potvrzení, toho co jsem napsal. Pokud hlavní vlastností prezidenta má být to, že s ním není nuda, tak jste se právě zařadil ;-)

8 2
možnosti
PB

Zemanovi voliči jsou bez ohledu na stupeň dosaženého vzdělání ta hloupější většina, která v každém národě je. Kdyby se (nedejbože) změřilo iq všech voličů, tak voliči MZ budou jednoznačně v porovnání s voliči ostatních kandidátů (s výjimkou p. Hanniga) s výrazně nižším iq. Ale to není dehonestace MZ, ten se dehonsetuje dostatečně sám, to je jeho chytrost, že takové voliče umí zaujmout...

11 14
možnosti
Foto

To jsou nápady. To máte z vlastní hlavy?

4 5
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.


Large Visitor Globe