Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

I18v75a68n 81M63i17n47á34ř

5. 1. 2018 21:18

Jsem přesvědčen, že tento stát určitě nepotřebuje důstojného prezidentského panáka s falešnými brýlemi - budoucího přitakávače merkelovských levičáků, který krom obecných frází .. nezaujal absolutně ničím.

11 9
možnosti
AP

Stačí, když ta figurka na Hradě bez pravomocí nebude dělat ČR ostudu! Panák nebo nepanák, ať je prezident alespoň slušný, dodržuje Ústavu, nelže a neobklopuje se lidmi, o které by slušný člověk ani kolo neopřel! 8-o

Prezident NEMÁ žádné pravomoce, tak se vzpamatujte a uvědomte si, že jediná jeho funkce je slušně reprezentovat zemi!

17 3
možnosti
ZD

Mluvíte mi přímo z duše. Závistivec pomluvu vymýšlí, hlupák ji šíří a idiot jí věří. Pod touto charakteristikou zatím cítím většinu vyslovovaných názorů proti M. Zemanovi o kterých píšete. Držím Vám palce a přeji pevné nervy.

18 12
možnosti
JZ

Dle očekávání "vtipná" diskuze. Antizemanovci opět zcela ignorují uvedené argumenty, a to i přes fakt, že tentokrát se jedná o opravdu výjimečně podařený článek, a opět diskutují stylem "když nasypu na Zemana dost špíny, tak je řečeno vše".

Za mě velké uznání autorovi článku a samozřejmě karma.

21 13
možnosti
KK

Autor, nevím, na základě čeho, usuzuje, že v případě zvolení Zemana budou jeho nevoliči nešťastní. Mně osobně za to ten mnohokrát usvědčený lhář nestojí. .

1 0
možnosti
Foto

V náboženství nás učili. Kdo se povyšuje , bývá ponížen.

5 0
možnosti
Foto

Zeman v roce 2012 před prezidentskou volbou na dotaz, zda by případně kandidoval i podruhé v roce 2018: “Proboha ne. To už by mi bylo 73 let, a i když uznávám, jak ukazuje pan Schwarzenberg, že i v 73 nebo v 74 letech se lze ucházet o funkci prezidenta, já se přece jen domnívám, že zhruba ta hranice 70 let je hranicí mezi létem a podzimem života.”

20 3
možnosti
Foto

No Tomáši, musíte ho omluvit. Notorický lhář prostě jinak mluvit nemůže.:-)

8 3
možnosti
DB

mám dotaz na autora..jaká bude ta evropská říše??? podle vás, když má být jiná?

Budu jen smutný, že se přiblížilo to, o čem jsem jako mladý snil. Velká evropská říše. Bude totiž jiná, než si ji představujeme.

Zdroj: https://danielrehak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=642039

3 1
možnosti

Síla Evropy je v rozmanitosti států a národů. Takové si mohou vytvořit svazek který respektuje odlišnosti a nepokouší se vše unifikovat. Snaha státy oslabit je zřejmá. Směřujeme k šedivé polévce. Asi to bude chvíli trvat, ale kroky komise EU z posledních let to značně urychlují.

8 2
možnosti
FS

Autor se zamiloval, až se z toho zbláznil! Cožpak vám nevadí lži, hrubost, pohrdání všemi okolo včetně vás, nadrazenost všech poskoků okolo atd. atd. atd.?

15 13
možnosti
BM

Další z těch, kteří si myslí, že JEDINĚ Zeman nás ochrání před hordami migrantů a že JEDINĚ se Zemanem v čele se ubráníme bruselské byrokratické diktatuře. Pořád zapomínáte, že jsme PARLAMENTNÍ republika a prezident má omezené pravomoce. Takže když o něčem rozhodne parlament a vláda, tak s tím prezident nehne...

U nás má být hlava státu morální autoritou, má sjednocovat a uklidňovat... Což bohužel u Zemana nepřipadá v úvahu... Na Slovensku mají pana Kisku, v očích mnoha tzv.sluníčkáře, ale žádné "vítání" se tam stejně nekoná... "Sluníčkáře" mají i v Rakousku, ale současná vláda je protimigrační.. A to samé by bylo u nás...

Prostě v čele státu chci především slušného a reprezentavního člověka, který si sice by měl i "dupnout", ale s noblesou.

22 10
možnosti
AP

Přesně tak R^ Vůbec nechápu, že to všem těm Zemanovým příznivcům nedochází a slepě budou pořád omílat, za co všechno Zeman "bojuje". Smutné, že i jinak inteligentní lidi, jako třeba tady autor blogu, jsou tak zaslepení. :-/

10 4
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.


Large Visitor Globe