Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J58a80n 10Z76í48m53a

6. 1. 2018 9:56

Z autorskeho hlediska je velice tezke nevidet tisice Zemanovych

hulvatstvi, stovky fatalnich lzi a to, co je MZ za lidskeho hajz#a. Ale da se to tak delat. Jen ten clanek nema moc co do cineni se skutecnym stavem veci ohlefne pana prezidenta. Ale pan ovcacek je jeste zaslepenejsi.!!

18 0
možnosti
JS

Ne že bych musel MZ já totiž k volbám ze zásady nechodím protože pro mně jsou to zbytečné věci které nemohu nijak ovlivnit ale docela se těším na to co budete říkat až MZ lidi opět zvolí podle mě budete říkat že ho volili lidi bez vzdělání, bez přehledu, bez politické vize ovšem někteří co tady dští oheň a síru by si měli po druhém kole objednat sanitku s koronárním vybavením aby tak předešli infarktu nebo mrtvici

3 8
možnosti
JK

Když to tedy shrnu, tak jako evidentně nezodpovědný občan k volbám nechodíte,

ale plivat (resp. dštít oheň a síru) na ty, se kterými tady nesouhlasíte, to si evidentně neodpustíte. Takže v úrovní argumentace, kterou tady sám předvádíte, tu sanitku byste si měl objednat především sám. Předejdete tím infarktu nebo mrtvici. ;-)

8 1
možnosti
Foto

Naprosto souhlasím .

Ovšem : pouze s titulkem.;-D

7 3
možnosti
JP

To muselo dát práce, a přitom taková blbost.

7 3
možnosti
ZE

Zeman je mnohokrát prokázaný lhář a morální nula. Nic víc, nic míň.

18 7
možnosti
Foto

Pro většinu národa ale ne.

11 6
možnosti

Jako že zvolení Zemana neustáli některří jeho odpůrci docela chápu. Ale proč jeho zvolení nezpracovali dodnes ani někteří jeho příznivci mi trochu uniká.

2 1
možnosti
LK

Když už vyzdvihnu některé klady Miloše Zemana, třeba jeho proizraelské postoje, a vymažu si z mozku takové prasárny, jako byl opoziční podvod uzavřený s Klausem, či zapomenu pod vlivem úplňku na jeho čím dál větší aroganci a čím dál hloupější lhaní a sprostotu při napadání názorových oponentů, pak mi tu zbyde něco, co jaksi při zachování zdravého rozumu a logického úsudku přehlédnout nejde.

Tím něčím je morální spodina, kterou se Miloš Zeman na Hradě obklopil. Poté, co se zbavil své lobbistické pravé ruky na špinavou práci z doby předsedy vlády Šloufa, nahradil ho neméně (ne)kvalitním lidským materiálem v podobě pravomocně odsouzeného člověka, který se chtěl protiprávně napakovat při obchodech se Správou státních hmotných rezerv (pokutu za něj zaplatil ruský Lukoil), a kšeftaře nejhrubšího zrna, který velmi výhodně koupil vilu od advokáta pražského kmotra Janouška a pět let vykonává funkci kancléře bez prověrky, z níž dohazuje kšefty pochybným společnostem.

Vám evidentně takové amorální bahno na Hradě nevadí a reakce na zemanovo hulvátství, aroganci, papalášství a sprosté lhaní jste si ve své bublině vykreslil jako nezaslouženou mediální štvanici či snad dokonce produkt zhrzených schwarzenbergových voličů, kterého Zeman porazil i díky lživé kampani založené na pohádkách o hákových křížích a strašením nároky sudetských Němců.

48 6
možnosti
Foto

Opoziční smlouva nemohla být žádným podvodem, protože návod na ni a vzor na ni dal prezident Václav Havel v roce 1996.

1 9
možnosti
Foto

J39i23ř42í 41L79i18b95e35r

5. 1. 2018 22:12

„Babiš jako STBák, podvodník a kryptokomunista (rozuměj, příznivec totality), je podporován Zemanem, čínským a ruským trollem, který, bude-li zvolen, pomůže Babišovi do sedla.“

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lépe to snad ani napsat nejde. Zcela s Vaším výrokem souhlasím.

24 6
možnosti
JAN

MZ lidi pouze rozeštvává, kromě dalšího ! Pro slušné lidi je tedy zcela nepřijatelný, a to již od dob svého premiérování. Tečka. Nechápu, proč toto dává "Babišovo" iDnes na titulek blogů ? Klasika. Novinařina na té nejvyšší úrovni, báječné :-)

20 8
možnosti
Foto

Souhlas, ale podotek k tomu, co nechápete: Protože jsou to v podstatě spojenci. Jeden bez druhého to bude mít sakra těžké. :-)

8 3
možnosti
LV

Pořád mě fascinuje vaše logika (malé "v", protože vás je víc), podle které ten, kdo je pro Zemana, je nebetyčný inteligent s odvahou mít svůj názor, zatímco odpůrce Zemana je mediálně zmasírovaný panák...

Z čeho pramení taková neúcta k lidem s jiným názorem? Jak víte, že si člověk může vytvořit i opačný názor, než je ten váš, na základě vlastního vzdělání a zkušenosti?

38 3
možnosti
LV

má být "nemůže"

0 0
možnosti