Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Že ztratíte vliv vliv na dění v Česku? A kdy jste ho měl? A že se začíná soustředit moc v rukách Německa? Všechno roztříštěné má tendenci se shlukovat pod vedením toho nejsilnějšího. V dnešním světě stát naší velikosti musí někam patřit, nemůže jen tak plout vzduchoprázdnem. A momentálně je pro nás určitě lepší být pod Bruselem (Berlínem) než Moskvou, Pekingem nebo čímkoli jiným.

2 2
možnosti

Jako bych slyšel přdsedu vlády Berana v roce 1938

1 1
možnosti
VD

Váš dotaz v názvu blogu bohužel vysvětlit neumím, jsem vysokoškolák , ale emzáka nevolím:-)

2 0
možnosti

Dotaz byl směřován na mně, vy ho vysvětlovat nemusíte. Pokud se to zůží jen na nynější volby je to ovšem nevysvětlitelné, protože těm, kterým bych chtěl něco vysvětlovat, to hotový názor na MZ, nedovolí ani naslouchat širším okolnostem. Tím nemyslím vás. Zkoušel jsem to. Nic vysvětlovat nechtěli. Uvěřili pak jen tomu, že jim to dělám naschvál. Což je mi cizí...

0 1
možnosti
DM

...Promíjí projektu Evropské Unie razantní nástup intenzivního procesu centralizace do rukou Německa a Francie, na který nebude mít český občan žádný vliv. S antiruskou propagandou a neschopností uhájit své hranice, s NATO za zády, které slouží USA jen ke kontrole a úpravě politiky evropských států ve prospěch „euroatlantské civilizace“, můžeme jen očekávat, že nás všechny požene na hranice Ruska, položit život za cizí zájmy.

.....Jak tohle může napsat dospělý a svéprávný jedinec?

A jen dovětkem,stokrát lepší euroatlantická civilizace než čínskoruské imperium.A halucinogenní bláboly duchem chudých o jakési neutralitě či výsadním postavení mimo snad ani nemá cenu pitvat...

4 1
možnosti
JP

Pokud se díváte na každého člověka stejným metrem, proč Vám nevadí zavádění demokracie např.na Ukrajině skrytými zásahy, nebo v Sýrii a Lybii přímým bombardováním či zbraněmi? Věříte v hodnoty západní Evropy či USA, ale ve skutečnosti se jedná jen o moc nad druhými, demokracie zůstala už jen záminkou.

Co to je za zvláštní druh slepoty: Stateční obhájci svobody před komunistickým útlakem dnes pronásledují své následovatele, kteří brání společnost před novým nástupem skryté tyranie.

0 1
možnosti
PL

Blábol na n-tou. Proč se vždycky před každými volbami vyrojí takovéhle rádobyčlánky, které se snaží o svojí rádobypravdě přesvědčovat ostatní? At si každý udělá názor sám.

3 4
možnosti
JK

Tak každý máme svaté právo volit koho chceme. Sám jsem v minulých volbách Zemana v druhém kole volil, letos stejnou chybu neudělám. A není to kvůli nějaké mediální masáži, kvůli tomu co je "IN" a co je "OUT", ale kvůli tomu jak se pan prezident během svého výkonu funkce choval. Lhal, urážel koho mohl, dělal ostudu, rozděloval národ, byl mstivý, namisto nestranného rozhodování v zájmu republiky promítal jen své osobní sympatie a naopak, obklopil se těžko pochopitelným shlukem individuí... Prostě ne, tohle už znovu za prezidenta nechci. Jestli vy ani, vaše svobodná volba:-)

19 0
možnosti
MJ

Já ho v minulé volbě nevolil, i když jsem ho považoval za lepšího z dvojice K.S. - M.Z. . Tentokrát volit půjdu a protože jsem mimo jiné svědkem denodenní mediální masáže proti Zemanovi, tak dám hlas jemu. Jedině co by mě přesvědčilo o opaku by byl postup pana Hanniga či Hynka do druhého kola.

3 5
možnosti
JK

Jenomže ono vůbec nejde o vzhled. :-/

1 0
možnosti
MS

Někdo má rád vdolky a jiný zase vdolky. Snad chápete nevoliče Zemana, kteří chtějí mít někoho slušnějšího na Hradě.

Učím děti, že lhát se nemá, sprostě nadávat také a kamarádit se se špatnými lidmi typu hradní skupiny a Babiše....a pak bych to měl hodit Zemanovi a jim to zdůvodit......8-o

17 1
možnosti
PV

takže Topolánek u vás je také úplně bez šance.....

3 1
možnosti
JP

Zeman je dnes tak trochu troska zmožená alkoholem, nemocemi a přirozeným stárnutím. Kolem něj je bývalý čmáral do Haló novin Ovčáček, podivná existence bez bezpečnostní prověrky Minář a nějaký Nejedlý, který má prý v mobilu Putina. Děkuji, nechci.

14 0
možnosti
AW

Pokud vám nevadí Zemanovy dlouhodobé lži (vzpomeňte třeba na pradávný Bamberský kufřík) a novodobé bratříčkování s Babišem ("balení dva v jednom"), tak si klidně poslužte. Zeman má svoje plusy, ale já budu volit jinde.

24 0
možnosti