Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J44a51n 89Z67í85m14a

9. 1. 2018 13:05

Mne se dnes libila tiskovka kde pan doktor Matrin Holcat "DAVAL DOPORADKU" tvrzeni nezavislych zdroju. Zejmena tim jak se zde vyvracely uz vyvracene spekulacr o rakovine a kolik casu tomu pani doktori venovali. Ajeste zabavnejsi bylo, jak se slovutni odbornici vyhybali jiz dlouho viditelnym priznakum prezidentovy postupujici demence. Take ubytku mozkove hmoty a tomu, ze se M.Z asi tak do roka nebude umet podepsat. Prezident odchazi na to same, na co odesel Masaryk. Jen Martin Holcat to nevidi. !!

1 0
možnosti
TP

Je to břídil. Doufám, že příštím šéfem lékařů budete vy.

1 1
možnosti
TP

Já bych jako vysokoškolák, který bude volit Zemana, zkusil odpovědět konkrétně. Nejprve jsem vybral kandidáty, které bych jako prezidenty dokázal akceptovat. Našel jsem celkem tři. Jediný z nich, kdo má šanci být zvolen prezidentem, je Miloš Zeman. Takhle jednoduché to bylo.

2 2
možnosti

Autore, máte pravdu.

Jak říkal náš profesor," Kdo je blbý před maturitou, je blbý i po ní a kdo je blbý před titulem, zůstane blbý i když ho získá!"

Jenže většina našich občanů, bez ohledu na vzdělání není blbá, ale naopak, vzhledem k prožitým historickým režimům, mají často mnohem větší rozhled a širší chápání, než občané stabilních tzv. "vyspělých států," s tím, že odhalí křivé zájmy a ušpiněnou propagandu daleko dřív, než dopadnou její důsledky.

Věřím, že většina našich vysokoškoláků nepodlehne žádné propagandě a bude volit dle svého zdravého uvážení a z rozmyslem.

Karma!

2 1
možnosti
JB

Miloš Zeman je prezident, který slíbil, že bude sjednocovat, namísto toho uráží a hanlivě označuje své názorové oponenty. Chová se jako buran z hospody čtvrté cenové skupiny, což bohužel kvituje nemalá část populace, které se hrubý slovník, neskrývaná záliba v chlastu a zjednodušené soudy o všem (EU, migrace) samozřejmě líbí. Svoje názory nemá konzistentní a mění je podle toho, jak se mu to hodí. Dělá Brouka Pytlíka, Všeználka a Děda Vševěda dohromady, často ale nemá pravdu. Pokud je na to upozorněn, nikdy neuzná chybu a vymlouvá se jako malé dítě načapané při něčem špatném. Je to soudem uznaný lhář. Obklopil se kontroverzními lidmi, kteří jsou vůči němu servilní a jejich kvality jsou hodně diskutabilní. K tomu všemu se zcela viditelně stává jak duševní, tak tělesnou troskou. Ve výčtu by se dalo pokračovat, ale už teď to bohatě stačí k tomu, že pokud chceme být národem na úrovni, měli bychom mít i odpovídajícího prezidenta, což Zeman v žádném případě není. :-/

8 5
možnosti

Se vším co tady píšete o Zemanovi souhlasím, přesto mám dotaz. Čo také "národ na úrovni" obsahuje? Čí úroveň máte na mysli. Je úplně jedno co o něm napíšete, nebo co splní nebo nedodrží. Z těch kteří PROBLÉM Evropy uchopili podobně jako.Zeman, je Topolánek pro mnohé nevolitelný a nedůvěryhodný a Hynek s Hanigem bez šance. Ti ostatní, mají jen ta saka z mé poslední věty. A jde o víc než jen o váš a můj pocit studu. I když prezident ze svého postu nemá moc šancí to ovlivnit.

1 1
možnosti

Mistr škatulkuje. Některým z nás vadí vše, co jste vyjmenoval, že mistr Zeman kritizuje, a přesto nemohou tu odpornou kreaturu ani cítit. Zeman je hulvát a prase.

2 0
možnosti

prokázal jste kulturu intelektuála. Bravo!

0 1
možnosti
VS

Můžete mi Vy, jako vysokoškolák vysvětlit, jak Zeman ovlivní nástup EU jako "říše zla"?

6 0
možnosti

To neovlivní. Změnu můžou vyvolat jen lidé, kteří si uvědomují, co nás čeká.

0 1
možnosti
JL

Pěkná hloubková analýza

Mělo by se tesat

Skupina třinácti konzervativních myslitelů, mezi nimiž je i český vysokoškolský pedagog a publicista Roman Joch, vydala na podzim 2017 společné prohlášení, v němž vyzývají ke změně konceptu evropského projektu. Varují před falešnými iluzemi pokroku podle levicového scénáře a požadují návrat k myšlence národních států, jež spojuje jedna – křesťanstvím inspirovaná – evropská kultura. Přinášíme nyní překlad této výzvy jako dokument. S touto výzvou se v českém prostředí sice nadšeně identifikují autoři z řady proruských webů, ovšem obsah výzvy je mnohem složitější než primitivní antievropská ideologie Parlamentních listů. Jedná se zejména o kritiku ideologického dědictví osmašedesátníků a odpor k intelektuální nadvládě evropské levice. Proruská lobby se při šíření této výzvy prostě spletla, což bohužel vedlo k jejímu upozadění a k chybnému zařazení do kategorie protizápadní propagandy. Ve skutečnosti jde o výzvu k silnější Evropě a k obnově základních západních hodnot.PAŘÍŽSKÁ VÝZVA: EVROPA, V NÍŽ LZE VĚŘIT

http://forum24.cz/trinact-konzervativnich-profesoru-vydalo-vyzvu-k-zachrane-evropy/

1 1
možnosti

Pařížská výzva, která mi není neznámá, je pokus intelektuálů uchopit problém politického směřování Evropy. Jestliže dokážou, po rozšíření svých komplikovaných myšlenek, přiblížit svou vizi prosťáčkům a získat pro ni ty, kteří ji za ně vybojují, zaplať pánbůh za ni. Ideové základy Evropy PV stejně nemění, jen chce oblbovat dalšími konstrukcemi ty, ze kterých intelektuálové žijí.

0 0
možnosti
JL

Češi jsou malý národ a vědí, že je klidně spolkne kdekdo -tu Rakušáci, tu Němci, ondy Rusáci. Jaksi z instinktu vyvažujeme mezi říšemi - vrhli jsme se do náruče NATO a EU, ale stisk EU se stává medvědím - i zvolil si národ Zemana, který vyvažuje a koketuje s Rusy i Číňany. Ti jsou jistě potěšeni, hodí se jim mít u nás své špionážní centrály i víc. Ale být pod Rusy nebo Čínany není žádná výhra, spíše katastrofa. To inteloigentní Čech chápe, ale vyvažovat se musí - proto prezidenta nevolím, ať tam důchodce klidně prudí dalších 5 let. Babiš se může hodit na vyvažování Unie a pak přijde - pokud budeme ještě existovat jako svébytná demokracie - nějaký nacionalista. A to je, přátelé, evoluce. [>-] PS: Sejdeme se na Sibiři...ti rychejší v USA nebo v Austrálii

1 0
možnosti

"Tento projekt se posunul tam, kde jsou malé státy již mrtvé a národy je budou následovat."

Tristní a pravdivé.

2 0
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.


Large Visitor Globe