Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Obvyklá snůška rudých lží a výkřiků frustráta, která by nestála za reakci, ale zkuste mi odpovědět, tím rozkradeným národním bohatstvím myslíte tu nulu, co tu zbyla po vládě vašich pobratimů?

8 3
možnosti
JH

J93i72ř48í 92H81r70b48e74k

4. 1. 2018 15:38

Tolik obvinění a když nepočítám Dalíka s jehož přečinem nemá Topol nic společného a žádné trestné oznámení?;-) Takovejch „odhalení“ se dá napsat spousta o každém, kdo se v politice jen chvíli namočil už jen z prostého faktu, že je to tam o kompromisech ... a většinou se to také dělá buď v zájmu jinejch, u kterejch se to zase zahlazuje, nebo v zájmu někoho třetího, kterej tam potřebuje mít spíš maňáska, než zkušeného, energického lídra:-) V tomhle případě jim to ale s maňáskem nevyjde, protože výsledkem bude buď Topol nebo Zeman:-P

4 1
možnosti
PS

Ale pan Topolánek loutkou byl a podle toho taky dopadl, že?

0 3
možnosti
Foto

Letouny CASA slouží naší armádě ke spojenosti a nikdo oprávněný se nevyslovil k tomu, zda nákup byl předražen anebo ne. Duo Julínek-Cikrt, kdyby dokončilo zdravotní reformu, tak by dnes zdravotnictví nebyla černá díra na peníze. Alexandr Vondra neměl nic společného s Promopro a škoda, která vznikla státu je 139 milionů a Čapí hnízdo 50 milionů. Miroslav Kalousek a Petr Nečas, nechápu, jak oni poškodil stát. Opencard, tunel Blanka, nikdo neprokázal, že by se někdo obohatil na těchto věcech o jeden halíř.

5 3
možnosti
LK

Casa slouží ke spokojenosti? Výška standardní NATO palety 221 cm, světlost rampy Casa 200 cm a nízká nosnost podlahy - problémy při přepravě techniky. Rozhodovalo se mezi Casa a Spartan, cena podobná, Spartan v 95% parametrů lepší ....;-)

2 0
možnosti
Foto

Hlavně že odstavil Tlustého, který objektivně udělal pro vítězství ODS mnohem víc, kdežto Topolánek se schovával, měl to nařízené, sám přiznal, že do TV debat neměl tak moc chodit. Pány Melčáka a Pohanku označil za odvážné poslance a skutečné sociální demokraty, ale pány Tlustého a Schwippela za skutečné občanské demokraty neoznačil nebo za odvážné poslance, to byli zrádci.

2 0
možnosti
JS

A kdo jste Vy anonymní Pospěch co jste dělal v uplynulých letech asi bychom se divili, dnes má každej mlhu a rudo před očima když komanč přednese všeobecně známá fakta která jen na okraj doplním o rozkradení důchodového účtu o 35 mld

0 3
možnosti
Foto

Kde se vzal ten důchodový účet ??? To by mě zajímalo a kdo jej ukradl. Komunisti. ???? Ukradli mnohé, ale o tom nevím.

1 0
možnosti
Foto

Co je to národní bohatství? Máte na mysli to, co komunisté ukradli oprávněým vlastníkům za 41 let přivedli zemi zdárně k bankrotu, zdevastovali přírodu, zničli lidem zdraví a ze zemi, která byla hodncena jako desátá průymslová země udělali zemi rozvojovou ? To máte na myslí.? To je to národní bohatství ???

8 1
možnosti
PS

Nemusím s autorem článku ve všem souhlasit, ale každý národ má svoje bohatství. Hlavní bohatství jsou kultivovaní, pracovití a vzdělaní lidé. Třeba jako byli naši předkové do roku 1938 (ČSR pátá na světě v hrubé výrobě). Za poslední čtvrt století se vytratila naše námořní doprava, železnice se ruší. To by nebyla taková tragédie, ale průmysl, který je rozhodující pro moc a blahobyt každého státu, po roce 1993 jako prosperoval jak? Světově proslulé značky (Poldi, Tatra, ČKD, Zetor a další) krachovaly za přímého přenosu a souhlasu tehdejší vlády. Neschopní chlapci ve vedení státu se "učili za pochodu", jak jeden ekonom/teoretik přiznal. Skutky přesvědčují, že? A trochu drahé školné vystavili svým občanům, když takto řídili jim svěřený stát. Kdy se budou přepisovat dějepisy pro základní a střední školy?

2 1
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1290x
Člověk s levicovým smýšlením, který chce měnit věci k lepšímu.

Lídr KSČM na Vyškovsku a asistent poslance.

 

Seznam rubrik