Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Lidovecký lhář, který si na lži o neštěstí chlapců Michalákových postavil politickou kariéru, říká o Okamurovi, že lže. ;-D

7 6
možnosti
MM

SPD je tragikomická partaj, která v podstatě nenabízí racionální řešení problémů. Horáček to vystihl docela přesně: komerční nacionalismus.

10 12
možnosti
Foto

Ještě hlubší dno než posledně, Vám SPD slušně leží v žaludku. Každý v cizině pomáhá, jak může. Místo 700 milionů korun na zahraniční pomoc jen 500, ale pořád slušná částka. Za stavu, kdy do ČR žádný muslim nechce, těch 200 milionů žádný příliv uprchlíků nevyvolá. A co ti Japonci, dovážení do ČR? Nebyli to náhodou turisté, co v Praze utráceli peníze a potom se spořádaně vrátili domů?

21 4
možnosti
Foto

Tomáši, nemyslím si. 200 milionů jsou velké peníze. A jinak možná byste měl si trochu zjistit něco o těch statistikách. Doporučuji:

http://www.mmr.cz/cs/Regionalni-politika-a-cestovni-ruch/Cestovni-ruch/Statistiky-Analyzy

0 1
možnosti
JB

J40a72n 92B93a96r36t54o77ň

3. 1. 2018 16:48

Pane europoslanče - nic proti sarkasmu - jen bych potřeboval takovou maličkost - nemohl byste věty se "sarkasmem" nějak vybarvit abych pochopil8-o

Bojovat proti Okamurovi ještě většími pitomostmi než tvrdí Pi-Tomio je pozoruhodné;-D

7 2
možnosti
Foto

Myslím si že Vaše tvrzení Tomio popře a ještě dodá, že ta suma vůbec neodpovídá skutečnosti :-).

6 12
možnosti
ZH

No stacilo jak SPD vytrolili Pirati s vytazky z knihy, co Okamura napsal. :-)

2 1
možnosti
OP

Okamura na rozdíl od Bureše, je pouhý samolibý žvanil, kterému na jeho žvásty naskočilo dost lidí, ale to brzo skončí. Bureše snad odrovná Čapí hnízdo, protože ten jako správný estébák je odolný proti čemukoliv, lži a obvinění druhých sype z rukávu a proti němu je Okamura břídil

11 5
možnosti

J52a85k25u71b 25Š48o77l93c

3. 1. 2018 11:29

Kdyby to bylo tak jednoduché....

1 0
možnosti
Foto

To je zase blábol. Podle titulku to vypadá, že SPD s nadšením přivítá nejnovější verzi Dublinu, nakonec se dočtu, že podle SPD by mohla na pomoc těm nezodpovědným a nevděčným zemím stačit "pouhá" půlmiliarda korun.

27 11
možnosti

Jak je Jordánsko nezodpovědné? Tím že má v sousedství Sýrií a Irák, kde se válčí, a tak odtamtud prchají lidé?8-o

8 0
možnosti

Bohužel nejste schopen jakkoli doložit, že tzv. "zahraniční pomoc" pomáhá migraci omezit, když její prakticky jedinou příčinou je sociální politika řady evropských zemí.

29 7
možnosti
PM

To je přeci irelevantní, protože to tvrdí hlavně sama SPD ve svém programovém prohlášení a nyní je s ní její reálná politika v rozporu.

1 2
možnosti
Foto

Můžete nějak dokázat, že díky škrtům v rozpočtu uprchlíci změní názor a jako cílovou zemi si vyberou ČR?

23 2
možnosti
Foto

Ano. Například v Zatárí se po zavedení proudu z peněz ČR snížil počet odchozích.

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.