Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Autor se hezky rozjel. Jeho rozhořčení vypadá opravdově. To by mě tedy fakt zajímalo, co se tam vlastně vůbec dělo. Tak si to pustím a uvidím...

4 3
možnosti
Foto

A co kdybyste si to nejprve pustil, než se vypustíte zde?

4 2
možnosti
Foto

I takové pořady jsou potřeba. Člověk si může vytvořit svůj názor z více zdrojů, které mají rozdílnou úroveň. A pokud se někdo nemístně naváží do jiného kandidáta, pak to vždy nemusí znamenat pro postiženého mínus. Vzpomeňte na parlamentní volby, kdy všichni byli proti Babišovi. Spíše se obávejte, že takovýchto pořadů je málo a převažuje vyhraněnost proti MZ. Mohla by se právě snadno opakovat situace jako u voleb do PS, kde zvítězilo hnutí ANO, proti kterému byla vedena nejtvrdší kampaň.

4 2
možnosti
JB

J40a33n 39B69u73r40d84a

2. 1. 2018 23:35

Jenže část Zemanových příznivců je taková ... jiná.

3 2
možnosti
SS

Treba Mluvcacek prinesl ten fikus jako zastupce Zemana - take ve vegetativnim stavu ... Jen se fikus nekolebal a nepadal - asi nemel virozu.

10 5
možnosti
OP

Jenže máte smůlu, těch 30 procent lidu obecného se za prvé radují z vašeho zhnusení, za druhé se jim pořad líbil a za třetí půjdou ukázněně volit. Pokud nepůjde volit těch 70 procent ostatních, lid obecný se bude radovat i za čtvrté

13 1
možnosti
Foto

Definujte slova lid obecný, opravdu by mě zajímalo, kdo patří podle Vás do této třicetiprocentní skupiny.

Obecný lid, lůza a na druhé straně my, ti vyvolení, kritizujete prezidenta, že rozděluje společnost, ale ten je proti vám úplný břídil.

Víte co je nejhorší, že podobně jako Vy, se začínají chovat i děti, podle vzoru rodičů se také kastují do skupinek.

Jsme malý národ, který by měl držet dohromady a vážit si vzájemně jeden druhého. Historie nás nepoučila, my stále hledáme nové spojence, jednou na východ, jednou na západ, ale je nám to k ničemu, když nedokážeme táhnout za jeden provaz.

1 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik